Αθλητικα

Η ζεστή αγκαλιά των παικτών του ΑΣΤΕΡΑ σε 5 σκυλάκια! (photos)

Αξιέπαινη πρωτοβουλία από τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα, η οποία χρήζει τόσο προβολής όσο και υποστήριξης προκειμένου να πετύχουν τον σπουδαίο σκοπό τους. 

Τις τελευταίες ημέρες στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας έχουν γεννηθεί πέντε σκυλάκια. Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα από τις πρώτες ημέρες άρχισαν να φροντίζουν τα κουταβάκια, προσφέροντάς τους σωστές συνθήκες διαβίωσης και σίτισης. 

Επιπλέον, με δική τους πρωτοβουλία εμβολίασαν τα σκυλάκια, εφοδιάζοντάς τα για το υπόλοιπο της ζωής τους. 

Πλέον, ο επόμενος στόχος τους είναι αυτά τα πέντε σκυλάκια, που βλέπετε και στις φωτογραφίες, να βρουν το σπίτι τους. Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα σε αυτή τους την προσπάθεια χρειάζονται την υποστήριξη όλων. 

Όποιος ενδιαφέρεται να δώσει στέγη σε ένα από αυτά τα σκυλάκια, μπορεί να απευθυνθεί στο mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Αφήνοντας τα στοιχεία του και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. 

Τα πέντε σκυλάκια ψάχνουν το σπίτι τους. Ας βοηθήσουμε όλοι μας για να το βρουν!

 

Δείτε φωτογραφικό υλικό στο arcadiasports.gr.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.