Αθλητικα

Χερόνιμο Μπαράλες: "Ένα Παιδί Στα Δέκα Χιλιάδες"

Τα είδωλα του Αργεντίνου φορ, η πορεία του σε διάφορες χώρες, η παιδική του ηλικία και το όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Γεννήθηκα στην Αργεντινή, τον Ιανουάριο του 1987.

Η οικογένειά μου ήταν τετραμελής: ο πατέρας μου, ο Χόρχε, η μητέρα μου, η Κριστίνα, και ο αδελφός μου, ο Λισάντρο, δύο χρόνια μεγαλύτερος από μένα.

Ζούσαμε στα προάστια του Μπουένος Άιρες, περίπου 40 λεπτά από το κέντρο της πρωτεύουσας.

Ο πατέρας δούλευε σε διαφημιστική εταιρεία, έλειπε τις καθημερινές από το πρωί και γύριζε αργά το βράδυ, περίπου στις 8.

Εγώ και ο αδελφός μου μεγαλώσαμε με τη μητέρα μου, η οποία δεν εργαζόταν.

Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια, όμορφα και ανέμελα. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, έπαιζα ποδόσφαιρο με τον αδελφό μου και κάποια στιγμή, πρέπει να ήμουν περίπου 10 ετών, μπήκε στη ζωή μας και το Playstation!

Τα Σαββατοκύριακα τα περνούσαμε με τους γονείς μας και οικογενειακούς φίλους, σε ένα αθλητικό κέντρο στην περιοχή μας. Ήταν ένας χώρος, όπου τα παιδιά μπορούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, ράγκμπι και άλλα σπορ.

Περισσότερα στο arcadiasports.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.