Αθλητικα

Ο Κώτσιρας μπορεί να γεμίσει το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Εχουν περάσει μόλις δύο 24ωρα από την ανακοίνωση του Αστέρα, η οποία καλωσορίζει τον Γιάννη Κώτσιρα στην οικογένειά του. Από μια απλή ματιά στην αρχική σελίδα του καθένα μας στο facebook μπορεί κανείς να καταλάβει τον ενθουσιασμό που επικρατεί στην πόλη.

 

 

Δεν ξέρω αν το παιδί αυτό καταφέρει να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Η αλλαγή του επιπέδου είναι μεγάλη, ωστόσο και το ταλέντο του αδιαμφισβήτητο, συνεπώς άπαντες περιμένουμε με αγωνία.

 

Όμως, αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά πως ο Κώτσιρας είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να γεμίσει το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", σε παιχνίδια με την Βέροια, με τον Πανιώνιο, με τον Ατρόμητο, αν υποθέσουμε πως στα ντέρμπι οι κερκίδες θα είναι γεμάτες έτσι και αλλιώς.

 

Τα τελευταία χρόνια βλέπαμε πολλά παιχνίδια στην Τρίπολη να γίνονται μπροστά σε λίγο κοινό, πράγμα εντελώς στενάχωρο για όποιον ασχολείται με τον Αστέρα και πολύ περισσότερο για όσους εργάζονται ή επενδύουν σε αυτόν.

 

Μπορούμε να μιλήσουμε για θετικά και αρνητικά των όποιων αποφάσεων, με την κίνηση όμως της απόκτησης του Κώτσιρα (ανεξάρτητα από το αγωνιστικό, το οποίο θα κριθεί μέσα στη σεζόν), διαισθάνομαι, βλέπω και καταλαβαίνω πως η κίνηση αυτή θα έχει πολλά κέρδη.

 

Ο κόσμος, ο οποίος πολλές φορές μέσα από ένα νέο παιδί βλέπει τον εαυτό του παλαιότερα ή το μέλλον που θα ήθελε για τα παιδιά του, θα πάει στο γήπεδο για να δει τον "Γιαννάκη", τον οποίο συναντούσε στην πόλη και του μιλούσε για τον Παναρκαδικό, τον "Γιαννάκη", τον οποίο αγαπάει για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα, τον δικό του "Γιαννάκη", τον φίλο του.

 

Είναι δεδομένο πως πολλές Κυριακές μεσημέρια στα καφενεία και τις καφετέριες της πόλης θα ακουστεί η φράση: "Έλα, σήκω, πάμε να δούμε τον Γιαννάκη, παίζει με τον Ατρόμητο σήμερα".

 

Και αυτό, μόνο κέρδος για τον Αστέρα είναι!

 

Για την πλήρη αθλητική σας ενημέρωση επισκεφτείτε το www.arcadiasports.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.