Αθλητικα

ASTERAS... New York! (PHOTOS)

Ο Αστέρας έχει πλέον "ταξιδέψει" σε όλο τον πλανήτη. Ακόμη και πέρα από τον Ατλαντικό. Η επίσκεψη του Κρατικού Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" ασφαλώς και δείχνει τη δυναμική που δημιουργεί πλέον ο σύλλογος.

 

Αναλυτικά, οι άνθρωποι του Αστέρα την Δευτέρα (23/5) δέχτηκαν στις εγκαταστάσεις της ομάδας μια πολύ ξεχωριστή επίσκεψη. 

 

"Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το προσωπικό του ΑΣΤΕΡΑ το πρωί της Δευτέρας (23/05), καθώς φοιτητές από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο Cortland επισκέφθηκαν το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Οι φοιτητές με ειδικότητα Sports Management/Marketing έφτασαν στην αίθουσα τύπου του γηπέδου και αρχικά παρακολούθησαν video με γκολ του ΑΣΤΕΡΑ, ενώ στη συνέχεια συνομίλησαν με εκπροσώπους της ομάδας μας. 

 

Ακολούθησε η ξενάγηση στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του γηπέδου και έπειτα έλαβαν αναμνηστικά της ομάδας.   

 

Οι φοιτητές έδειξαν τρομερό ενθουσιασμό με τον ΑΣΤΕΡΑ και αφού ευχαρίστησαν τους ανθρώπους της ομάδας για την φιλοξενία αποχώρησαν προκειμένου να φτάσουν στο Star Store και να κάνουν τις αγορές τους!"

 

Για την πλήρη αθλητική σας ενημέρωση επισκεφτείτε το www.arcadiasports.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.