Αθλητικα

H Τρίπολη φιλοξένησε τον "βασιλιά" των σκοπευτικών αγωνισμάτων

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Στο πεδίο βολής του 11ου Συντάγματος Πεζικού πραγματοποιήθηκε αγώνας Ά Κατηγορίας Τυφεκίου Μεγάλου Διαμετρήματος (300 μέτρων).

Την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 ο Αθλητικός Σκοπευτικός Όμιλος Τεγέας (Α.Σ.Ο.Τ.) μαζί με τον Σκοπευτικό Όμιλο "Πέλοψ" (Σ.Ο.ΠΕΛΟΨ) συνδιοργάνωσαν στην Τρίπολη, στο πεδίο βολής του 11ου Συντάγματος Πεζικού, αγώνα Ά Κατηγορίας Τυφεκίου Μεγάλου Διαμετρήματος (300 μέτρων).

Καθώς ο αγώνας αποτελούσε και πρόκριμα για την συμμετοχή των σκοπευτών στους Πανελλήνιους Αγώνες Τυφεκίου τον Σεπτέμβριο ήταν αναμενόμενο να προσελκύσει το ενδιαφέρον σ' αυτό τον τόσο δύσκολο αγώνισμα που δικαίως ονομάζεται "Ο Βασιλιάς" των σκοπευτικών αγωνισμάτων.

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του -πολλές φορές- πρωταθλητή Γιάννη Νικολουδάκη του Αθλητικού Όμιλου Μάνης "Ο Νίκανδρος", ο οποίος άλλη μια φορά επισκέφθηκε την Τρίπολη δείχνοντας έμπρακτη εμπιστοσύνη στα σκοπευτικά σωματεία που συνεργάζονται,  γνωρίζουν και διεξάγουν άρτια αυτό το απαιτητικό άθλημα.

Η διοργάνωση έρχεται σε συνέχεια των παλαιότερων αγώνων Τυφεκίου Μεγάλου Διαμετρήματος στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδος το οποίο, αν και σταμάτησε να διεξάγεται, άφησε πίσω έναν σημαντικό αριθμό αφοσιωμένων σκοπευτών που με τη σειρά τους εμπνέουν και προετοιμάζουν την νεότερη γενιά από την οποία υπάρχουν πολλές ελπίδες.

Εκτός από τον Γιάννη Νικολουδάκη, που κατέλαβε την 1η θέση, την νικήτρια τριάδα συμπλήρωσαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος του Σ.Ο. Πέλοψ και ο Κωνσταντίνος Τρουπής του Α.Σ.Ο.Τεγέας.

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.