Αθλητικα

ΑΣΤΕΡΑΣ-Παναιτωλικός 2-1: Αργεντίνικη υπόθεση

Με τον Μπαράλες να ανοίγει το σκορ και τον Άλβαρες στο 90' να πετυχαίνει το πρώτο του κιτρινομπλέ γκολ, οι Αρκάδες μπήκαν με το... δεξί στα play outs.

Με νίκη μπήκαν στο μίνι πρωτάθλημα των play outs οι Αρκάδες. Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ με το πέναλτι του Μπαράλες και απάντησαν στην ισοφάριση του Κολοβού με τον Αλβαρες στο 90'!

Ετσι ξεκίνησαν:

Οι Αρκάδες ξεκίνησαν το ματς με τον Παπαδόπουλο στο τέρμα και τους Καστάνιο, Ατιένθα, Καρμόνα, Αλβαρες στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά. Σανταφέ και Μουνάφο ήταν στον άξονα κι οι Ριέρα - Σίτο ήταν στα άκρα και τον Μπερτόλιο πίσω από τον Μπαράλες. 

Με... φόρα ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι Αρκάδες μπήκαν... ζεστοί στο ματς και μόλις στο 4' ο Άλβαρες δοκίμασε το πόδι του με τη μπάλα όμως να περνάει άουτ.

Στο 12' ήταν η σειρά του Μπερτόγλιο να δοκιμάσει το πόδι του χωρίς όμως να βρει στόχο. Την ίδια κατάληξη είχε η έμπνευση του Αργεντινού και στο 16'. 

Το σκορ άνοιξε στο 34', ύστερα από υπόδειξη του VAR, ο Μπαράλες από το σημείο του πέναλτι. O Ανέστης βρήκε μόνο το κεφάλι του Καστάνιο με αποτέλεσμα να υπάρξει υπόδειξη για πέναλτι. Αυτό ήταν και το πρώτο πέναλτι για τον Αστέρα φέτος. 

Περισσότερα στο arcadiasports.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.