Αθλητικα

Βαλασόπουλος στον Arcadia 93.8: "Ο εθελοντισμός είναι στο DNA των Ελλήνων" (audio)

O πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης, Παναγιώτης Βαλασόπουλος, παραχώρησε δηλώσεις στον Arcadia 93.8 και στην εκπομπή "Arcadia Sports Show" σχετικά με τη δράση του συλλόγου για τη δωρεά μυελού των οστών.

Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους Τριπολίτες για τη συμμετοχή τους σε αυτή τη δράση που κάναμε στον αγώνα μπάσκετ με αμαξίδιο. Ήμασταν λίγοι που πιστεύαμε πως έπρεπε να γίνει αυτή η δράση και να δούμε ένα διαφορετικό άθλημα που πάνω απ' όλα δείχνει την ανθρώπινη θέληση. Να γίνει ένα παράδειγμα στα παιδιά μας και ένας προπομπός στην εκμάθηση της διαφορετικότητας. Δεν ξέρω πόσες φορές έχουν δει οι Τριπολίτες το γήπεδο τόσο γεμάτο. Εμείς που το πιστέψαμε είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι.

Ζούμε σε μια κοινωνία που υποτίθεται πως όλοι είναι απάνθρωποι και όλοι τρέχουν στην καθημερινότητα και δεν ασχολούμαστε με τον διπλανό μας. Εμείς είδαμε πως δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα και πως όταν υπάρχει κάτι με σοβαρή οργάνωση που ακουμπάει το κοινωνικό σύνολο η συμμετοχή είναι πολύ μεγάλη. Ο εθελοντισμός είναι στο DNA των Ελλήνων. Πρέπει να πούμε ένα ευχαριστώ στην κυρία Ρόχας και στις φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου του τμήματος νοσηλευτικής που συμμετέχουν σε αυτές τις δράσεις και χαλάνε προσωπικό χρόνο για να πάρουν τα δείγματα. Τελευταία είμαστε πιο εξωστρεφείς και πάμε σε πόλεις όμορες της Τρίπολης και της Αρκαδίας για να μεταδώσουμε τον εθελοντισμό. Ευχαριστούμε πολύ τους 1.761 Αρκάδες εθελοντές", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος.

Περισσότερα στο arcadiasports.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.