Αθλητικα

Το 10ο Τουρνουά Πολεμικών Τεχνών "Αετοί Γορτυνίας" με 220 αθλητές από όλη την Ελλάδα (pics)

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Ιουνίου, στο  Θέατρο Δημητσάνας "Μίκης Θεοδωράκης"

220 αθλητές σωματείων από όλη την Ελλάδα καταχειροκροτήθηκαν από εκατοντάδες θεατές στο 10ο Τουρνουά Πολεμικών Τεχνών που διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΕΤΟΙ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ» υπό την αιγίδα και την χρηματοδότηση του Δήμου Γορτυνίας, στο ανακαινισμένο Θέατρο Δημητσάνας «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ», το Σάββατο 22 Ιουνίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου κος Παναγιώτης Κανελλόπουλος, ο Γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Παγκρατίου κος Αθανάσιος Νακάσης, ο Δήμαρχος Γορτυνίας κος Ευστάθιος Κούλης, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Γορτυνίας, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι τοπικών φορέων. 

Στο τουρνουά συμμετείχε ο Παγκόσμιος πρωταθλητής καράτε Στέφανος Ξένος. Πραγματοποιήθηκε επίδειξη από πρωταθλητές Ελλάδος και Παγκόσμιους Πρωταθλητές οι οποίοι εντυπωσίασαν με το υψηλό επίπεδο δεξιοτήτων τους.

Εκτός από τους αθλητές του Α.Π.Σ. ΑΕΤΟΙ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ, οι μικροί και μεγάλοι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και τους αθλητές των ακόλουθων συλλόγων : Α.Π.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΡΓΟΥΣ, COMBAT TEAM TRIPOLIS, Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, Α.Σ. ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΒΙΟΙΩΤΙΑΣ, Α. Σ. ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΘΜΑΙΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΝΕΟΚΛΗΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΚΙΝΑΟΥΑ ΚΑΡΑΤΕ, ΖΙΟΥ ΣΙΤΣΟΥ, ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΤΟ ΥΠΕΡΤΕΛΕΑΤΟΝ. 

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Μαρία Τσίτουρα στην έναρξη του τουρνουά, καλωσόρισε τα σωματεία από όλη την Ελλάδα που για ακόμη μια χρονιά συμμετείχαν στο 10ο Τουρνουά και ευχαρίστησε τους γονείς και αθλητές των Αετών Γορτυνίας για την προσπάθεια, τις επιτυχίες και τις διακρίσεις που χαρίζουν στο Σύλλογο.

Η Γραμματέας των Αετών κα Ρούλα Λαγού, στην ομιλία της ευχαρίστησε το Δήμο Γορτυνίας για την αιγίδα και τη χορηγία, το Δήμαρχο Γορτυνίας για την συνεχή ενεργή στήριξη του προς το Σύλλογο, όλους τους αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους και το προσωπικό του Δήμου για την υποστήριξη της αθλητικής διοργάνωσης.

Στους χαιρετισμούς τους, ο Γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Παγκρατίου κος Αθανάσιος Νακάσης έδωσε συγχαρητήρια για το άρτια οργανωμένο τουρνουά ενώ ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου κος Παναγιώτης Κανελλόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Το 10ο Τουρνουά των Αετών Γορτυνίας, απόψε βαθμολογείται με άριστα 10!»

Συγχαρητήρια και ευχές για ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο Σύλλογο έδωσαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Παναγιώτα Μπέτσα, Δημήτρης Καζάς, Πάϊκος Αναγνωστόπουλος, Σταύρος Δημάκος, Γιάννης Καρπούζος, όπως και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Δημητσάνας κα Αγγελική Μπίρη. 

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας κος Ευστάθιος Κούλης στο χαιρετισμό του ανέφερε: «Παρακολούθησα και φέτος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το 10ο Τουρνουά Πολεμικών Τεχνών. Κάθε χρόνο, στα 10 χρόνια της διοργάνωσης στην  όμορφη Δημητσάνα, διαπιστώνω με χαρά ότι αναδεικνύονται οι δεξιότητες των αθλητών και οι αξίες του αλληλοσεβασμού και της αυτοπειθαρχίας. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Πρόεδρο κα Μαρία Τσίτουρα και το Διοικητικό Συμβούλιο των Αετών Γορτυνίας για την αυτή την πρωτοβουλία του Συλλόγου που πλέον αποτελεί θεσμό για την Δημητσάνα. 

Να συγχαρώ τον προπονητή-ψυχή των Αετών κο Δημήτρη Κανελλόπουλο αλλά και όλους τους προπονητές των αθλητικών σωματείων! Συγχαρητήρια και σε όλους τους αθλητές και συμμετέχοντες! Σας περιμένουμε και του χρόνου !!!».

Εκ του Δήμου Γορτυνίας

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.