Stoiximan.gr

Stoiximan Master: 10.000€ κάθε μέρα & 1.000.000 μεγάλο έπαθλο εντελώς δωρεάν*

Αυτό το Εuro δεν μοιάζει με κανένα άλλο: Ήρθε το Stoiximan Master και ο τροχός Lucky Rounds για να κάνουν το παιχνίδι σου καλύτερο εντελώς δωρεάν*!

Το Ευρωπαϊκό είναι εδώ και κανείς δεν το χάνει στη Stoiximan! Γιατί μπορεί να διεκδικήσει κάθε μέρα εντελώς δωρεάν* έως και 10.000€, με το μεγάλο έπαθλο να φτάνει στο 1.000.000€! Και πώς θα γίνει αυτό; Με το Stoiximan Master που ήρθε για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Πώς λειτουργεί το Stoiximan Master;

Κάθε αγωνιστική ημέρα του Euro, καλείσαι να μαντέψεις σε συγκεκριμένο αγώνα το σκορ και τον παίκτη που θα σκοράρει πρώτος εντελώς δωρεάν*. Για παράδειγμα στο Βέλγιο-Ρωσία μαντεύεις ότι θα σκοράρει πρώτος ο Λουκακού και το τελικό σκορ θα είναι 3-0.

Σε περίπτωση που συμβούν αυτά τα δύο γεγονότα και είσαι ο μόνος που τα έχει προβλέψει, κερδίζεις 10.000€! Αν υπάρχουν και άλλοι που έχουν προβλέψει το ίδιο, θα μοιραστείτε τις 10.000€, ενώ αν δεν υπάρχει νικητής, το ποσό προστίθεται στον επόμενο αγώνα στον οποίο πλέον θα διεκδικείς 20.000€! 

Όσον αφορά το συνολικό έπαθλο; Το σύνολο των προβλέψεων είναι 44 (22 αγώνες, πρώτος σκόρερ και τελικό σκορ για κάθε αγώνα). Εάν καταφέρεις και βρεις 32/44 προβλέψεις κερδίζεις 1.000.000€, ενώ αν βρεθούν και άλλοι θα μοιραστείτε το μεγάλο έπαθλο.

Και όλα τα παραπάνω εντελώς δωρεάν*!

Stoiximan Master με μεγάλο έπαθλο 1.000.000€ & 10.000€ κάθε μέρα, εντελώς δωρεάν*! 

Τροχός Lucky Rounds: Κάθε μέρα διεκδικείς δωρέαν* σούπερ έπαθλο!

Οι εκπλήξεις σε αυτό το Euro δεν σταματούν στο Stoiximan Master. Ήδη είναι διαθέσιμος ο τροχός Lucky Rounds, όπου κάθε μέρα διεκδικείς ένα σούπερ έπαθλο για στοίχημα ή casino, εντελώς δωρεάν*!

Σε αυτό το Ευρωπαϊκό λοιπόν γίνε ο Master στις προβλέψεις και διεκδίκησε κάθε αγωνιστική ημέρα έως 10.000€ αλλά και το μεγάλο έπαθλο των 1.000.000€ εντελώς δωρεάν*, αλλά και ένα σούπερ έπαθλο καθημερινά στον τροχό Lucky Rounds, επίσης εντελώς δωρεάν*!

Lucky Rounds, κάθε μέρα διεκδικείς σούπερ έπαθλο εντελώς δωρεάν*!

Κανείς δεν χάνει αυτό το Ευρωπαϊκό στη Stoiximan!

*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις. Ο Διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.