Stoiximan.gr

Υπερτυχερός κέρδισε 20.000€ εντελώς δωρεάν* στο Stoiximan Master!

Μία απίθανη έμπνευση και ένα αυτογκόλ σε ματς που έληξε 1-0, απέφεραν 20.000€ εντελώς δωρεάν* σε μέλος της Stoiximan στο Ιταλία-Ελβετία!

Το Stoiximan Master ήρθε στο ευρωπαϊκό και συναρπάζει μοιράζοντας κάθε μέρα εντελώς δωρεάν* 10.000€. Πώς; Προβλέποντας σωστά το σκορ και τον πρώτο σκόρερ στον βραδινό αγώνα. Όσοι δουν να επαληθεύονται οι προβλέψεις τους μοιράζονται τις 10.000€. Και επειδή το ποσό είναι εγγυημένο, εάν δεν βρεθεί νικητής σε ένα ματς, το δεκαχίλιαρο προστίθεται στο επόμενο παιχνίδι.

 

Και πάμε στον υπερτυχερό του Ιταλία-Ελβετία. Την προηγούμενη ημέρα το Stoiximan Master αφορούσε το Γαλλία-Γερμανία όπου έληξε 1-0 με αυτογκόλ του Χούμελς, με αποτέλεσμα να μην βρεθεί κανένας νικητής. Έτσι, το ποσό των 10.000€ προστέθηκε την Τετάρτη και συγκεκριμένα στο Ιταλία-Ελβετία όπου τα μέλη της Stoiximan έκαναν τις προβλέψεις τους εντελώς δωρεάν* για 20.000€.

Stoiximan master: Βρες το σκορ και τον πρώτο σκόρερ στο Ολλανδία- Αυστρία και κέρδισε έως 10.000 ευρώ εντελώς δωρεάν*, με μεγάλο έπαθλο 1.000.000 ευρώ

 

Τι συνέβη στο ματς; Ένα 3-0 που βρήκαν αρκετοί, ωστόσο ο πρώτος σκόρερ δεν ήταν συνηθισμένος. Και τον συνδυασμό Ιταλία-Ελβετία 3-0 με πρώτο σκόρερ τον Λοκατέλι, τον προέβλεψε σωστά μόνο ένας παίκτης! Κάπως έτσι πήρε ολόκληρο το ποσό των 20.000€ για δύο προβλέψεις που έκανε εντελώς δωρεάν*!

Tροχός Lucky Rounds: Kάθε μέρα διεκδικείς ένα σούπερ έπαθλο για στοίχημα ή casino, εντελώς δωρεάν*!

 

Είσαι Master στις προβλέψεις; Διεκδίκησε κάθε μέρα 10.000€ εντελώς δωρεάν*, με μεγάλο έπαθλο 1.000.000€.

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.