Stoiximan.gr

Euro 2020: Πορτογαλία-Γαλλία με 10.000€ εντελώς δωρεάν* στο Stoiximan Master!

Φινάλε-θρίλερ στο Group E, Χάβερτς και... σκοπιμότητα στον "όμιλο του θανάτου". 

Τέσσερα ματς την Τετάρτη (23/6) με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, σούπερ αποδόσεις & Mathcombo και στο LIVE της Stoiximan!

Με δύο μεγάλες μάχες ολοκληρώνεται και το Group E του Euro 2020. Σλοβακία - Ισπανία συγκρούονται στο 'Estadio de La Cartuja', με έπαθλο ένα εισιτήριο για την φάση των '16' της διοργάνωσης. Οι Σλοβάκοι έκαναν την έκπληξη στην πρεμιέρα απέναντι στην Πολωνία και ηττήθηκαν οριακά από τη Σουηδία την δεύτερη αγωνιστική. Είναι στη 2η θέση του ομίλου με 3 βαθμούς και θα χρειαστούν τουλάχιστον έναν ακόμη για την πρόκριση. 

Απέναντι τους η Ισπανία, με την πλάτη στον τοίχο. Οι δύο ισοπαλίες απέναντι σε Σουηδία και Πολωνία, κράτησαν τους Ίβηρες στους 2 βαθμούς και την 3η θέση. Ωστόσο ένα τρίποντο στο τελευταίο ματς εξασφαλίζει 100% την παρουσία τους στα νοκ-άουτ.

Η απουσία κλασικού φορ από την ενδεκάδα δίνει στη Σλοβακία πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Της επιτρέπει να έχει περισσότερη κίνηση στον χώρο και καλύτερη ανασταλτική κάλυψη, ωστόσο της στερεί μια σταθερή απειλή μέσα στην αντίπαλη περιοχή. 

Για την Ισπανία το σημαντικότερο πρόβλημα είναι το τελείωμα των φάσεων. Δημιουργεί προϋποθέσεις για γκολ με σχετική άνεση, αλλά αδυνατεί να βρει το εύκολο γκολ. Η 'furia roja' είναι καλύτερη ομάδα, θα πιέσει από το ξεκίνημα και έχει το προβάδισμα για την πρόκριση. Η συνδυαστική επιλογή 2 ημίχρονο - 2 τελικό και under 3,5 γκολ σε απόδοση 2.95 στη Stoiximan.

Τροχός Lucky Rounds: Κάθε μέρα διεκδικείς ένα σούπερ έπαθλο για στοίχημα ή casino, εντελώς δωρεάν*!

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Σουηδία είναι στην κορυφή της κατάταξης με 4 βαθμούς και όπλο την ανασταλτική της λειτουργία. Δεν δέχτηκε γκολ ούτε από τους Ισπανούς (0-0), ούτε από τους Σλοβάκους (1-0) και έχει ήδη προκριθεί.

Η Πολωνία ξεπέρασε το σοκ της πρεμιέρας και με ψυχωμένη εμφάνιση πήρε το 1-1 από την Ισπανία, βαθμός που την κρατά στο κόλπο της πρόκρισης. Για να ελπίζει θα πρέπει όμως να κερδίσει! Και ανάλογα με το αποτέλεσμα στη Σεβίλλη, θα περιμένει τις ισοβαθμίες για να δει αν θα προκριθεί και από ποια θέση. 

Η παρέα του Λεβαντόφσκι είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει το/τα γκολ που θα της δώσουν τους τρεις βαθμούς. Και η Σουηδία με τη σειρά της θα κυνηγήσει την πρωτιά του ομίλου. Τα δεδομένα της αναμέτρησης στην Αγία Πετρούπολη δημιουργούν προϋποθέσεις για γκολ, με το goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 2.52 στη Stoiximan.

Stoiximan Master: Βρες το σκορ και τον 1ο σκόρερ στο Πορτογαλία-Γαλλία και κέρδισε έως 10.000€ εντελώς δωρεάν*, με μεγάλο έπαθλο 1.000.000€

Πάμε και στο φινάλε του Group F, που δικαιώνει τον χαρακτηρισμό 'όμιλος του θανάτου'. Η Γερμανία με τρομερή ανατροπή επικράτησε 4-2 της Πορτογαλίας και έφτασε την 2η θέση με 3 βαθμούς. Παίζει στην 'Allianz Arena' με την Ουγγαρία, όπου ακόμη και ο βαθμός ενδέχεται να της φτάσει για πρόκριση. Δύσκολα όμως θα το ρισκάρει και μπροστά στον κόσμο της θα επιχειρήσει να πάρει τη νίκη που θα τη στείλει σίγουρα στους '16'. 

Οι Μαγυάροι έκαναν την έκπληξη απέναντι στους μπλαζέ Γάλλους και πήραν το 1-1. Θέλουν τη νίκη απέναντι στα 'πάντσερ', ελπίζοντας σε δύο πράγματα: είτε σε νίκη της Γαλλίας απέναντι στην Πορτογαλία -σενάριο που θα τους φέρει στη 2η θέση- είτε να της φτάσουν οι 4 βαθμοί για πρόκριση ως μια από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες των ομίλων. 

Δύσκολα θα επιτρέψει τέτοιο... χουνέρι η Γερμανία, που έχει την ψυχολογία της στα ύψη μετά τον θρίαμβο απέναντι στην Πορτογαλία. Να κερδίσει η 'νασιονάλμανσάφτ' και να σκοράρει ο Χάβερτς, προσφέρεται σε απόδοση 3.00 στη Stoiximan. 

Πορτογαλία - Γαλλία δίνουν την μάχη τους στη Βουδαπέστη. Οι “τρικολόρ” έχουν ήδη προκριθεί, ενώ ένας βαθμός θα αποδειχθεί αρκετός και για την παρέα του Ρονάλντο, για να φτάσει στους '16' έστω από την τρίτη θέση. Η συνδυαστική επιλογή Χ & under 3,5 γκολ σε απόδοση 3.25 στη Stoiximan, είναι ελκυστική.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια-θέσεις.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.