Stoiximan.gr

Άρης-ΠΑΟΚ με 3.45, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με 3.60

Φωτογραφία: stoiximan.gr

Ανάλυση και προγνωστικά για τα δύο σπουδαία ντέρμπι της Super League!

Η μάχη των playoffs της Super League ανάβει για τα καλά, με τις μάχες για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της 3ης και 4ης θέσης να συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Εκεί είναι στραμμένη και η προσπάθεια του Άρη, που υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο 'Κλεάνθης Βικελίδης' για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. 

Μετά την ήττα της πρεμιέρας στο Φάληρο και τις ισοπαλίες κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα, οι 'κίτρινοι' πέτυχαν τεράστιο 'διπλό' στο ΟΑΚΑ επικρατώντας 1-2 της ΑΕΚ χάρη σε τέρματα των Πάλμα και Σάσα. Τρίποντο με το οποίο ο Άρης ανέβηκε στην 3η θέση με 50 βαθμούς και το +2 από το 'τριφύλλι' και την Ένωση.

Ο ΠΑΟΚ φτάνει στην αναμέτρηση με πολλά ερωτήματα. Έκανε καλή εμφάνιση και τεράστια προσπάθεια στη ρεβάνς με τη Μαρσέιγ, ωστόσο ηττήθηκε (0-1) ξανά από τους Γάλλους και ολοκλήρωσε το ευρωπαϊκό του ταξίδι. 

Κουβαλώντας ικανοποίηση μεν για τη συνολική του παρουσία στο Europa Conference League, αλλά μαζί με την σχετική απογοήτευση και την σωματική κούραση. Αντικειμενικό στόχο στο πρωτάθλημα δεν έχει. Οι 59 βαθμοί της 2ης θέσης και το +11 από την 5η θέση του εξασφαλίζουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ το -11 από την κορυφή δεν του επιτρέπει να ελπίζει στον τίτλο.

Ο Άρης έχει την ψυχολογία και μεγαλύτερο κίνητρο. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος συνολικά στη σεζόν, δεν έχει άγχος όμως πλέον σκέφτεται κυρίως το Κύπελλο και την προοπτική που του δίνει για την κατάκτηση ενός τροπαίου, προκειμένου να κλείσει καλά τη σεζόν. Ντέρμπι λεπτομερειών στο 'Κλεάνθης Βικελίδης', η επιλογή G/G & κόρνερ χάντικαπ +1,5 για τον ΠΑΟΚ σε απόδοση 3.45 στο MatchCombo της Stoiximan.

Πράξη τρίτη φέτος για το 'αιώνιο' ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, με τις δύο αναμετρήσεις της κανονικής περιόδου να ολοκληρώνονται ισόπαλες και δίχως τέρματα. 

Στόχος των 'πρασίνων' στα playoffs το πλασάρισμα σε θέση που οδηγεί την Ευρώπη, όπου ο ανταγωνισμός φαντάζει ιδιαίτερα σκληρός. Στην 4η θέση για την ώρα ο Παναθηναϊκός, στο -2 από τον Άρη και ισόβαθμος με την 5η ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός περιμένει ουσιαστικά την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου. Μόνος πρώτος στην κορυφή με 70 βαθμούς και 'αέρα' 11 βαθμών από την 2η θέση, έχει κίνητρο το γόητρο και την εύρεση ρυθμού για τις μάχες του Κυπέλλου. 

Η εικόνα των 'ερυθρολεύκων' δεν είναι η επιθυμητή στα playoffs και φτάνουν στο ντέρμπι της Λεωφόρου από την οριακή νίκη της πρεμιέρας με τον Άρη (2-1) και τις συνεχόμενες ισοπαλίες (1-10 με ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ. 

Η ανάγκη των βαθμών συντροφεύει τον Παναθηναϊκό, όπως όμως είναι λογικό ο Ολυμπιακός έχει το δικό του ξεχωριστό κίνητρο σε ένα ντέρμπι 'αιωνίων' στην έδρα του αντιπάλου. Η σκοπιμότητα και η τακτική θα έχουν τον πρώτο λόγο στη Λεωφόρο, η επιλογή Χ ημίχρονο & over 8,5 κόρνερ στο ματς σε απόδοση 3.60 στο MatchCombo της Stoiximan.

 

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.