Stoiximan.gr

Ναδάλ: Η Stoiximan επιστρέφει τα πονταρίσματα που τον είχαν “Νικητή Διοργάνωσης” ή “Φιναλίστ”

Θα επιστραφούν σε όλα τα μέλη της Stoiximan, τα χρήματα από τα πονταρίσματα στον Ναδάλ!

O Ράφαελ Ναδάλ ανακοίνωσε πως δεν μπορεί συνεχίσει την πορεία του στο τουρνουά Wimbledon, λόγω του τραυματισμού στους κοιλιακούς του. Τι συμβαίνει όμως με όσους είχαν στοιχηματίσει στο να αναδειχθεί νικητής ή φιναλίστ της διοργάνωσης; 

«Δεν μπορώ να ρισκάρω και να μείνω έξω δύο με τρεις μήνες… Για εμένα η ευτυχία και η υγεία είναι περισσότερο σημαντικά από έναν τίτλο». Με αυτά τα λόγια ο κορυφαίος ισπανός τενίστας σχολίασε την απόσυρσή του από το τουρνουά Wimbledon, μετά τον τραυματισμό του. 

Την ίδια ώρα, στο απόλυτο… “respect” αποφάσισε να προχωρήσει η Stoiximan με αφορμή το δυσάρεστο περιστατικό, επιστρέφοντας σε όλα τα μέλη της που είχαν επιλέξει τον Ναδάλ ως νικητή ή φιναλίστ του Wimbledon, τα πονταρίσματά τους. Όσα μέλη δηλαδή είχαν επιλέξει τον Ισπανό να σηκώσει την κούπα ή να τερματίσει φιναλίστ, παίρνουν τα χρήματά τους πίσω! 

Και φυσικά τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει ωστόσο η δράση στο Wimbledon συνεχίζεται με Live Streaming* και ειδικά στοιχήματα στη Stoiximan!

 

*Iσχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.