Stoiximan.gr

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Stoiximan μαζί στον δρόμο για το Παρίσι 2024

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, είναι από σήμερα το νέο μέλος της ομάδας των Αθλητών της Stoiximan, η οποία προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Το καλοκαίρι το 2022 θα μείνει αξέχαστο στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Αρχικά τον Ιούλιο συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Όρεγκον όπου μετά από μία συγκλονιστική προσπάθεια στα 35 χλμ. Βάδην, κατέκτησε την 4η θέση.

Ακολούθησε η απίστευτη πορεία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Μόναχο τον Αύγουστο. Στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας έκανε… double κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο τόσο στα 20 χιλιόμετρα όσο και στα 35 χιλιόμετρα του αθλήματός της. Για τον συγκεκριμένο μήνα μάλιστα ψηφίστηκε κορυφαία αθλήτρια στην ψηφοφορία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου!

Ο επόμενος μεγάλος στόχος δεν είναι άλλος από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024. Δεν θα είναι πλέον μόνη σε αυτή τη διαδρομή, καθώς θα έχει δίπλα της σε κάθε της βήμα τη Stoiximan!

H κορυφαία εταιρεία διαδικτυακών παιγνίων στην Ελλάδα θα ενσωματώσει την Αντιγόνη στην dream team των Αθλητών που στηρίζει εδώ και χρόνια, στην οποία βρίσκονται οι Χρυσοί Ολυμπιονίκες Λευτέρης Πετρούνιας, Κατερίνα Στεφανίδη, Άννα Κορακάκη, Μίλτος Τεντόγλου, Στέφανος Ντούσκος, οι Εθνικές Ομάδες Πόλο Ανδρών και Γυναικών αλλά και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, Πρωταθλητές Ευρώπης και Πρωταθλητές Ελλάδας, όπως ο Κριστιάν Γκολομέεβ, ο Γιώργος Πιλίδης, ο Χρήστος Βολικάκης, η Μαρία Κυρίδου, η Αννέτα Κυρίδου, η Χριστίνα Μπούρμπου, η Ελισάβετ Τελτσίδου, η Φένια Τζέλη.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.