Stoiximan.gr

Οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Stoiximan Super League

Φωτογραφία: Αρχείου

Η κανονική περίοδος ολοκληρώθηκε με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να διεκδικούν τον τίτλο στα συναρπαστικά playoffs που ακολουθούν!

Η νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ έβαλε φωτιά στη μάχη για τον τίτλο της Stoiximan Super League! Οι ερυθρόλευκοι παραμένουν ζωντανοί στην διεκδίκηση, κρατώντας και τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι, την ώρα που ο Παναθηναϊκός προσπέρασε την Ένωση και μπήκε πρώτος στα playoffs.

Ποιες είναι λοιπόν οι νέες αποδόσεις για τον πρωταθλητή, πριν περάσουμε στις 10 στροφές των playoffs; Η ΑΕΚ βρίσκεται στο 2.25 (από το 1.95 την περασμένη αγωνιστικη), ενώ ο Παναθηναϊκός στο 2.50 (από 3.30).

Ο Ολυμπιακός έπεσε στο 4.25 (από 5.25), ενω η απόδοση του ΠΑΟΚ είναι στο 13.00 (από 7.00). Όσον αφορά τις άλλες δύο ομάδες της εξάδας, τον Αρη και τον Βόλο, έχουν από 5.000 η κάθε μία.

Όλες οι αποδόσεις της Stoiximan για τα μακροχρόνια των playoffs

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.