Stoiximan.gr

Προγνωστικά για την “καυτή” πρεμιέρα των playoffs της Stoiximan Super League!

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Με φόρα στο Πανθεσσαλικό ο Ολυμπιακός, με εγωισμό ο Άρης κόντρα στον ΠΑΟΚ, «do or die» για την ΑΕΚ το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ξεκινά η μάχη των playoffs της Stoiximan Super League. Πρώτη χρονικά, νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (17:30) διεξάγεται η αναμέτρηση του Βόλου με τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό. Εκεί όπου οι Πειραιώτες επικράτησαν με σκορ 4-0 στην κανονική περίοδο. 

Με την είσοδο του στην εξάδα, ο Βόλος έχει ήδη κάνει τη φετινή του υπέρβαση. Αξιόμαχος, με επιθετικό ποδόσφαιρο και όχι... κρυφτό κατάφερε να βρεθεί μαζί με τους «μεγάλους» και θα παίξει -ενδεχομένως- τον ρόλο του ρυθμιστή. Δεν έχει πίεση, ούτε ελπίζει σε κάτι περισσότερο από την 5η θέση, για την οποία θα δώσει μάχη με τον Άρη.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με εντυπωσιακό τρόπο. Πήγε ως αουτσάιντερ στη Νέα Φιλάδελφεια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και έφυγε θριαμβευτής! Το τελικό 3-1 επί της Ένωσης σκόρπισε ενθουσιασμό στο στρατόπεδο των ερυθρολεύκων, που έγιναν η πρώτη ομάδα που κερδίζει την ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο. 

Με αυτό το τρίποντο, ο Ολυμπιακός μπήκε ξανά στο κόλπο του τίτλου. Μάζεψε την διαφορά, που είναι πλέον στο -5 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και θα τα δώσει όλα για το πρωτάθλημα στα playoffs. Τον περασμένο Οκτώβρη ηττήθηκε ο Ολυμπιακός για τελευταία φορά στη Stoiximan Super League και έκτοτε τρέχει ένα αήττητο σερί 18 αγώνων.

Ο Βόλος παίζει χωρίς σκοπιμότητα και η απουσία της πίεσης τον κάνει πιο επικίνδυνο. Ωστόσο ο Ολυμπιακός έρχεται με φόρα από ένα μεγάλο αποτέλεσμα, η ψυχολογία είναι στα ύψη και οι κερκίδες του Πανθεσσαλικού θα φιλοξενήσουν χιλιάδες οπαδούς του. Το ειδικό στοίχημα σκορ πολλαπλών επιλογών 1-2, 1-3 ή 1-4 στο 5.40 της Stoiximan.

Στις 19:00, ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η σεζόν δεν κύλησε για τους «κίτρινους» όπως είχαν σχεδιάσει. Ο Πάρντιου διαδέχθηκε τον Μπούργος και αποχώρησε αφήνοντας τα ηνία στον Τερζή. Η είσοδος στα playoffs ήταν αυτονόητη για τον Άρη και όχι λόγος ικανοποίησης. 

Το ρόστερ αρχικά ήταν κακοφτιαγμένο, τον Γενάρη έστρωσε αλλά ήταν δύσκολο να καλυφθούν επαρκώς τα κενά. Η ποιότητα δεν λείπει, κάθε άλλο, όμως η χημεία και η συνέπεια απόδοσης στο χορτάρι ήταν πρόβλημα σε όλη τη διάρκεια της περιόδου. Θα προσπαθήσει να διασκεδάει τις εντυπώσεις στα playoffs ο Άρης, όμως πάνω από την 5η θέση δεν μπορεί να φτάσει. 

Ο ΠΑΟΚ είναι σε εξαιρετικό μομέντουμ. Ζορίστηκε πολύ τους πρώτους μήνες της σεζόν, εντούτοις μόλις ο Λουτσέσκου βρήκε τα πρόσωπα και τους ρόλους στο χορτάρι, ο «Δικέφαλος» άρχισε να ρολάρει. Δεν είναι τύχαιο πως τελευταία φορά ηττήθηκε εντός συνόρων στα τέλη του περασμένου Οκτώβρη. 

Έκτοτε είναι αήττητος για 21 ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο! Παρ'όλα αυτά έχει αδικήσει τον εαυτό του ο ΠΑΟΚ, πετώντας βαθμούς στις καθυστερήσεις και σε παιχνίδια που ήταν ανώτερος από τον αντίπαλο του. Είναι στο -7 από την κορυφή, μοιάζει δύσκολο να εμπλακεί σοβαρά στη μάχη του τίτλου, ωστόσο έχει και την ψυχολογία και την δυναμική να κυνηγήσει το... ριφιφί.

Ένα κλασικό ντέρμπι της πόλης, με ιδιαιτερότητες, ίντριγκα και κίνητρο ανεξαρτήτως βαθμολογικής διαφοράς. Ο Άρης θέλει μεγάλες νίκες για να ολοκληρώσει με στυλ τη σεζόν, ο ΠΑΟΚ θα τα δώσει όλα για να μείνει στην κούρσα του τίτλου. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & ΠΑΟΚ Over 4,5 κόρνερ στο ματς σε απόδοση 3.90 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 21:30 είναι προγραμματισμένη η σέντρα του αθηναϊκού ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού. Το φινάλε της κανονικής περιόδου ήταν σκληρό για την ΑΕΚ. Ηττήθηκε 1-3 από τον Ολυμπιακό, για πρώτη φορά είδε αντίπαλο να την υποτάσσει στο νεόκτιστο γήπεδο της και παράλληλα έχασε το προβάδισμα της κορυφής από τον Παναθηναϊκό. 

Το -2 από τους «πράσινους» δεν λέει πολλά ενόψει playoffs. Είναι όμως ένα ψυχολογικό χάντικαπ και παράλληλα προσθέτει πίεση στην Ένωση για οπωσδήποτε τρίποντο βράδυ της Κυριακής. Η ομάδα του Αλμέιδα έχει παίξει καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο στη διάρκεια της σεζόν, διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες της για πρωτάθλημα, ωστόσο καλείται να διαχειριστεί πιο ώριμα τα ματς που δεν της βγαίνουν από νωρίς.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το... δώρο του Ολυμπιακού την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και ανέβηκε στην κορυφή. Επικράτησε 2-0 του Ατρομήτου στο Περιστέρι και μπαίνει στην έξτρα διαδικασία του πρωταθλήματος από τη θέση του οδηγού. 

Μπορεί να μην εντυπωσιάζει με την αγωνιστική του εικόνα, εντούτοις ο Παναθηναϊκός είναι αποτελεσματικός, ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει και στηρίζει πολλά στην εύρυθμη λειτουργία του ανασταλτικά. Εκεί όπου καθόλου συμπτωματικά παρουσιάζει το μικρότερο παθητικό τερμάτων στη λίγκα. Στα playoffs πάντως θα χρειαστεί να βρει περισσότερες λύσεις επιθετικά, καθώς η σκοπιμότητα θα φέρει και πιο «κλειστά» ματς που θα κριθούν στο γκολ.

Η ΑΕΚ πείθει περισσότερο, ωστόσο είναι και αυτή που κουβαλάει όλο το «πρέπει» του ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός είναι πνευματικά δυνατός και ξέρει να κρατά χαμηλά τον ρυθμό σε ματς που τον βολεύει. Ένταση, πάθος και μπόλικη τακτική θα έχει το ντέρμπι, δύσκολα θα ανοίξει πολύ το σκορ. Το συνδυαστικό στοίχημα 2-3 γκολ & να σκοράρει ο Γκαρσία σε απόδοση 6.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Σέντρα στο Seri με Stoiximan Super League & 1.000.000€*!

Το αγαπημένο Seri, το παιχνίδι διλλημάτων της Stoiximan με δωρεάν* συμμετοχή ξεκίνησε! Μπάλα, παιχνίδι και σωστές προβλέψεις, είναι η συνταγή που μπορεί να χαρίσει έως 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* στη διάρκεια των playoffs & των playοuts της Stoiximan Super League, μαζί με χρηματικά έπαθλα για μια σειρά από νικητές που θα έχουν τις περισσότερες νίκες!

To Seri επέστρεψε στη Stoiximan με έπαθλο έως 1.000.000€* & εγγυημένα 200.000€* χρηματικά έπαθλα!

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.