Stoiximan.gr

Μάχη για τρεις: Οι νέες αποδόσεις για την κατάκτηση της Stoiximan Super League!

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Δείτε τις νέες αποδόσεις για τον πρωταθλητή της Stoiximan Super League, μετά την 3η αγωνιστική των Playoffs.

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ κέρδισαν εκτός έδρας στην 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League και συνέχισαν χέρι-χέρι στην κορυφή. Σε απόσταση 3 βαθμών παρέμεινε ο Ολυμπιακός που γύρισε το ματς με τον ΠΑΟΚ, στέλνοντάς τον παράλληλα στο -9 από την κορυφή.

Έτσι, στο στοίχημα για τις αποδόσεις για τον τίτλο, η ΑΕΚ παρέμεινε το μεγάλο φαβορί με 1.85 (από 1.70 μετά την 2η αγωνιστική), ενώ ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός συνεχίζουν μαζί στο 3.50 (από 4.00). Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ είναι πλέον στο 125.00 από 30.00.

Όλες οι αποδόσεις της Stoiximan για τα μακροχρόνια των playoffs

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Σούπερ προσφορά* με Cosmote TV

Τώρα μπορείς να παρακολουθήσεις τα Playoffs, τα Playouts  και όλο το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο της Cosmote TV με μία εκπληκτική προσφορά* γνωριμίας από την Stoiximan!

Μία μηνιαία συνδρομή* δώρο που περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του ΟΦΗ, του Ιωνικού, του Παναιτωλικού και της Λαμίας, όπως και όλο το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο της Cosmote TV που περιλαμβάνει- μεταξύ άλλων- τις νοκ-άουτ αναμετρήσεις του Champions League, του Europa League και του Conference League αλλά και το ΝΒΑ!

Super προσφορά* γνωριμίας: Κωδικός “COSMOTETV”

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.