Stoiximan.gr

Μίλαν-Ίντερ με Ζιρού, Λαουτάρο Μαρτίνες στο 4.50

Το Μιλάνο χωρίζεται στα δύο, καθώς ο δεύτερος ημιτελικός του Champions League έρχεται με το «derby della Madonnina»!

Η Μίλαν αποτελεί μια από τις εκπλήξεις της φετινής διοργάνωσης, καθώς βάσει ρόστερ έχει κάνει υπερβατική πορεία. Στους 16 απέκλεισε την Τότεναμ και στα προημιτελικά λύγισε τη Νάπολι, την ομάδα δηλαδή που φέτος έκανε... πλάκα στη Serie A κερδίζοντας το στοίχημα του τίτλου για πρώτη φορά μετά από 33 χρόνια. 

Την ίδια στιγμή οι «ροσονέρι» δίνουν μάχη για την τετράδα του πρωταθλήματος, από την 5η θέση και στο -2 από την Ίντερ τέσσερις στροφές πριν το φινάλε.

Πρώτος παίκτης που θα σκοράρει: Ζιρού ή Λαουτάρο Μαρτίνες στο 4.50 από 3.45 στη Stoiximan!

Αντιφατική είναι η σεζόν για την Ίντερ, που βρίσκεται ωστόσο σε καλή κατάσταση μετρώντας πέντε νίκες στις ισάριθμες πιο πρόσφατες υποχρεώσεις της. 

Νωρίτερα μέσα στο 2023 κατέκτησε το Super Cup Ιταλίας με θρίαμβο επί της Μίλαν, ενώ απέκλεισε τη Γιουβέντους στα ημιτελικά του Κυπέλλου και διεκδικεί το τρόπαιο. 

Δεν κατάφερε ωστόσο να φανεί το ίδιο συνεπής στο πρωτάθλημα και γρήγορα τέθηκε νοκ άουτ από την κούρσα του τίτλου. Μοναδικός της στόχος πλέον στη Serie Α να εξασφαλίσει μια θέση στην τετράδα. 

Στο Champions League είχε... πορτογαλικό μονοπάτι, καθώς στη φάση των 16 απέκλεισε την Πόρτο και στα προημιτελικά έκανε το ίδιο στη Μπενφίκα. Τώρα ανεβαίνει στη ζυγαριά αντιμετωπίζοντας τη συμπολίτισσα Μίλαν ως οριακό φαβορί.

Ένας ιταλικός «εμφύλιος» με πλούσιο background, ανάμεσα σε δύο παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας. Επιπλέον κίνητρο και για τις δύο, καθώς μια κόντρα σε επίπεδο Champions League αυτομάτως αποκτά μεγαλύτερη αίγλη. 

Τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και σε θέμα γοήτρου. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Over 4,5 κάρτες & Οver 2,5 οφσάιντ σε απόδοση 5.00 στο Bte Builder της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.