Stoiximan.gr

Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ για μια θέση στον τελικό με 3.60 & 4.25

Ποιος θα είναι ο αντίπαλος της Ίντερ στον τελικό του Champions League; Ανάλυση και προγνωστικά.

Το βράδυ της Τετάρτης (22:00) στο Etihad η πολύ μεγάλη ρεβάνς ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης. Με το νικητή του ζευγαριού να είναι αυτομάτως και το φαβορί της κατάκτησης του Champions League. Προοπτική που αποτελεί το μεγάλο απωθημένο της ομάδας του Γκουαρδιόλα τα τελευταία χρόνια. 

Η Σίτι είναι σε... θηριώδη κατάσταση. Τελευταία φορά ηττήθηκε στις 5 Φλεβάρη από την Τότεναμ. Και έκτοτε τρέχει ένα αήττητο σερί 22 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 18 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Μάλιστα, μετά τα 11 σερί τρίποντα στο πρωτάθλημα και τις απώλειες της Άρσεναλ έχει πιάσει ουσιαστικά και με τα δύο χέρια το τρόπαιο της Premier League. Στο +4 από τους «κανονιέρηδες», δύο στροφές πριν το φινάλε και με ματς λιγότερο, πώς να το χάσει;

Nα σκοράρουν και οι 2 ομάδες και Over 3.5 γκολ στο 3.60 από 2.75 στη Stoiximan  

Η Ρεάλ Μαδρίτης από τη στιγμή που κατάλαβε ότι δεν μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο στη La Liga, επαναπροσδιόρισε τις προτεραιότητες της. Κατέκτησε το Copa del Rey και τώρα κυνηγάει ένα ακόμη Champions League. 

Ο Αντσελότι είναι... αλεπού των πάγκων, έχει παντρέψει ιδανικά την εμπειρία των Μόντριτς, Μπενζεμά, Κρόος, Ρίντιγκερ και Αλάμπα με το ταλέντο και τον ενθουσιασμό των Βαλβέρδε, Βινίσιους, Ροντρίγκο και Καμαβινγκά. Η Ρεάλ πηγαίνει στη ρεβάνς του Etihad ως αουτσάιντερ, ωστόσο ποιος μπορεί να υποτιμήσει τη δυναμική, την ποιότητα και τους τόνους βάρους που ζυγίζει η φανέλα της;

Το 1-1 της Μαδρίτης μοιάζει απόλυτα δίκαιο σε γενικές γραμμές. Αυτό μαρτυρούν και οι αριθμοί, με τα xGoals στο 0.69 - 0.67, την κατοχή μπάλας στο 43% - 57%, τελικές 13(3) - 10(6) και κόρνερ 8-7. 

Στατιστικά που δείχνουν πως η Σίτι μπορεί να λογίζεται ως φαβορί, ωστόσο η ρεβάνς με τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα είναι καθόλου απλή υπόθεση. Το συνδυαστικό στοίχημα Χ ημίχρονο & Goal/Goal στην αναμέτρηση, σε απόδοση 4.25 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.