Διαφορα

Παπαηλιού: Σημείο αναφοράς ο "Arcadia938" στον χώρο του ραδιοφώνου

Oλοι οφείλουμε να στηρίξουμε την προσπάθειά του ώστε να συνεχίσει να ακούγεται προς το συμφέρον της Αρκαδίας και των νέων Αρκάδων, αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ.


              
Χαιρετισμό απέστειλε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαηλιού για τα γενέθλια του Arcadia 93.8.

"Ο ραδιοφωνικός σταθμός «93,8» αποτελεί σημαντικό σημείο αναφοράς στο χώρο των ραδιοφωνικών σταθμών της Αρκαδίας", αναφέρει μεταξύ άλλων. 

Αναλυτικά η δήλωσή του:
                                                                                   
Αγαπητοί φίλοι και συμπατριώτες,

Ελαβα την πρόσκληση για το «πάρτυ γενεθλίων» του ραδιοφωνικού σταθμού «93,8»  και σάς ευχαριστώ πολύ.

Λυπάμαι, που, λόγω κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων, δεν θα μπορέσω να παραστώ.
   
Ο ραδιοφωνικός σταθμός «93,8» αποτελεί σημαντικό σημείο αναφοράς στο χώρο των ραδιοφωνικών σταθμών της Αρκαδίας. Απευθυνόμενος στους Αρκάδες πολίτες, και ιδιαίτερα στη νεολαία, εκτός της ψυχαγωγίας που προσφέρει, αναδεικνύει τα προβλήματα της ελληνικής περιφέρειας, και ιδιαίτερα όσα συνδέονται με την ανάπτυξη, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, παρέχει βήμα αντιπαράθεσης και προβληματισμού και γενικά προβάλλει την Αρκαδία, τον τόπο και τους ανθρώπους της.
   
Oλοι οφείλουμε να στηρίξουμε την προσπάθεια του ραδιοφωνικού σταθμού «93,8»  ώστε να συνεχίσει να ακούγεται προς το συμφέρον της Αρκαδίας και των νέων Αρκάδων.
   
Χαιρετίζοντας τα τρίτα «γενέθλιά» του, διαβιβάζω στους συντελεστές και τους συνεργάτες του τα θερμά συγχαρητήρια και τις ευχές μου για περαιτέρω δημιουργική και επιτυχημένη πορεία.

Εύχομαι καλή επιτυχία στην εκδήλωση.

Με φιλικούς και πατριωτικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.