Διαφορα

H AEK θέλει να υιοθετήσει τη σκυλίτσα που... έβαψαν οπαδοί της στη Μεγαλόπολη

Ηδη όμως φαίνεται πως έχει καταλήξει σε καλά χέρια.



Καμιά φορά η δημοσιοποίηση ενός προβλήματος συμβάλλει στη λύση του... Μπορούμε μάλιστα να σας γράψουμε πως κάτι τέτοιο πλέον είναι Η λύση.

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση με το σκυλάκι που βρέθηκε την Πέμπτη βαμμένο με σπρέι στα κιτρινόμαυρα.

Η ίδια η ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως έγινε γνωστό,  προθυμοποιήθηκε να αναλάβει τη φροντίδα της σκυλίτσας, ακόμη και να την υιοθετήσει. Φαίνεται ότι αφότου με ανακοίνωσή τους καταδίκασαν απερίφραστα το περιστατικό, οι άνθρωποι της ΑΕΚ άρχισαν να αναζητούν την τοποθεσία όπου βρίσκεται η σκυλίτσα, μέσω του Διαδικτύου.

Τελικά το σκυλί το είχε ήδη εντοπίσει μία κοπέλα, στη ευρύτερη περιοχή της Μεγαλόπολης. Και η ίδια ανέλαβε να τη φροντίσει.

Εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ επικοινώνησαν μαζί με την κοπέλα και της γνωστοποίησαν ότι η ομοσπονδία προθυμοποιείται να αναλάβει την υιοθεσία και τη φροντίδα του σκυλιού ή να βοηθήσει όπως μπορεί. Ωστόσο η ίδια έδειξε ότι θέλει να κρατήσει τη σκυλίτσα η οποία, επομένως, βρίσκεται σε καλά χέρια.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.