Διαφορα

Ο εφιάλτης του εξωδικαστικού συμβιβασμού και των εισπρακτικών! (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ακούστε τον παραλογισμό του ελληνικού κράτους, που αφορά στο νόμο Κατσέλη και την υπαρκτή (;) δυνατότητα για εξωδικαστικό συμβιβασμό, καθώς και το Συνταγματικό Δικαίωμα του πολίτη απέναντι στις εισπρακτικές εταιρίες!

 

Η δικηγόρος, Αριάδνη Νούκα, φιλοξενούμενη σήμερα Σάββατο 11/03 στην εκπομπή του RealFm 97.8 και την εκπομπή των Μάνου Νιφλή και Άκη Παυλόπουλου, μίλησε για τις δυνατότητες, που έχουν -ή δεν έχουν- από τη σχετική νομοθεσία οι πολίτες για εξωδικαστικό συμβιβασμό σε υποθέσεις χρεών των επιχειρηματιών, τονίζοντας την αντίφαση, που ενυπάρχει στην ίδια τη νομοθέτηση, αλλά και την οικονομική καταδίκη των χρεωμένων επιχειρηματιών - δανειολειπτών.

 

Στη συνέχεια, η δικηγόρος αναφέρθηκε στο μεγάλο πονοκέφαλο, που ακούει στο όνομα "εισπρακτικές" και εξήγησε το συνταγματικό δικαίωμα του Έλληνα πολίτη να αρνηθεί την ηχογράφηση της συνομιλίας του με την εισπρακτική εταιρία.

 

Ακούστε, όσα είπε η κυρία Νούκα...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.