Διαφορα

Πρώτος Αγώνας Ανωμάλου Δρόμου Πάρνωνα

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Νότιας Κυνουρίας, η Τοπική Κοινότητα Κοσμά, ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας, με την υποστήριξη και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την στήριξη του Α.Π.Σ. Καλλισθένη Δήμου Ευρώτα και του Φορέα Διαχείρισης όρους Πάρνωνα και υγροτόπου Μουστού, με την φιλική συμμετοχή της Μοτοπαρέας Λεωνιδίου προκηρύσσουν τον 1ο Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου Πάρνωνα την Πρωτομαγιά στον Κοσμά Κυνουρίας (10 π.μ.).

 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν ενώ, μεταξύ άλλων, δίνεται η δυνατότητα δωρεάν διαμονής στο σχολείο του χωριού, δωρεάν αυθημερόν εκδρομής συμμετεχόντων από την Αθήνα, καθώς και η δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών αποστάσεων, ανάλογα με τις αντοχές και την ηλικία.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Α.) 1ος Ορεινός Αγώνας Ανωμάλου Δρόμου Πάρνωνα, 29 χλμ. περίπου, ο οποίος αποτελείται κατά το 95% από βατούς αγροτόδρομους - χωματόδρομους και το 5% από άσφαλτο!

Β.) 1ος Αγώνας Δρόμου 6χλμ. «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΓΟΥΡΙΑ*», ο οποίος θα διεξαχθεί όλος σε ασφάλτινο τερέν

Γ.) 1ος Παιδικός Αγώνας 1000μ. «Παιδικός Γύρος Κοσμά».

 

Περισσότερα για τον αγώνα εδώ.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.