Διαφορα

ΑΡΚΑΔΙΑ: "Η τέχνη της ζωής..."

"H τέχνη της ζωής" - Αυτή την φράση επέλεξε η εφημερίδα "ΕΘΝΟΣ" για να μας καλωσορίσει στον νέο ταξιδιωτικό οδηγό της Αρκαδίας!

 

 

Ζεστασιά και ατμόσφαιρα στα ορεινά χωριά...ιστορία και αστείρευτη ενέργεια στην Τρίπολη και τη Μεγαλόπολη... διαδρομές από βουνό σε θάλασσα στην Κυνουρία. Η Αρκαδία προσφέρει τα πάντα και σε μεγάλες δόσεις!

 

Δεν είναι μόνο το κέντρο της Πελοποννήσου. Είναι παράλληλα το επίκεντρο μιας ολόκληρης κοσμοθεωρίας, μιας πανανθρώπινης στάσης ζωής και φιλοσοφίας. Το αρκαδικό ιδεώδες γεννήθηκε στην Αρκαδία και χάρη στην Αρκαδία, χάρη στην πλούσια φύση της, επηράσε καλλιτέχνες και φιλοσόφους ανα τους αιώνες, αντιοπροσωπεύοντας την χαρά της ζωής, την απλότητα και την ευτυχία μέσα στην αυτάρκεια. 

 

Η Αρκαδία ωστόσο είναι συνυφασμένη και με πολλά άλλα. Με τις πρώτες σελίδες της Επανάστασης, με ηρωικές ιστορικές μορφές που κράτησαν τον Αγώνα ζωντανό στις πιο κρίσιμες στιγμές,

 

Φτάνοντας στο σήμερα η Αρκαδία πρωταγωνιστεί σε επίπεδο πολιτισμού, σε επιλογές για τον ταξιδιώτη, σε δράσεις και πρωτοβουλίες.

 

"Διαρκές θαύμα…"

 

"Η Αρκαδία είναι παρούσα παντού στον κόσμο…"

 

"Το βιβλίο των χιλιετιών…"

"Διαχρονική κιβωτός ανθρώπου και φύσης…"

 

"Χίλια θαύματα στον κάμπο της ενέργειας…"

 

"Ορεινό παραμύθι…"

 

"Ένα βουνό μετράει τ’ αστρα..."

 

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα λόγια που επέλεξε η δημοσιογραφική ομάδα του ΕΘΝΟΥΣ για να παρουσιάσει την Αρκαδία στον νέο της ταξιδιωτικό οδηγό που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο (12/12) ως ένθετο στην εφημερίδα…

 

Από την παρουσίαση της Αρκαδίας δεν θα μπορούσε να λείπει και η ομάδα του Αστέρα και το Star Store, που έχουν επιλεχθεί, για να ντύσουν το οπισθόφυλλο του οδηγού.

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.