Διαφορα

Σχέδια Βελτίωσης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου (video, photos)

Πραγματοποιήθηκε, η ενημερωτική συνάντηση που διοργάνωσε η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τα Σχέδια Βελτίωσης.

Η ενημερωτική συνάντηση που διοργάνωσε, η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου είχε θέμα: "Στήριξη για επενδύσεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις του υπόμετρου 4.1 (Σχέδια Βελτίωσης)", η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Μαρτίου και ώρα 10:00 π.μ. στην Τρίπολη, στο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου. 

 

 

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και αρμόδιος για τον πρωτογενή τομέα και τη δασική πολιτική κ. Γκίκας Αθανάσιος, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας κ. Γιαννόπουλος Αποστόλης αλλά και η κ. Μαμαλούκου Μαρία, γεωπόνος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Σκοπός του προγράμματος είναι η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των βιώσιμων ελληνικών γεωργικών εκμεταλλεύσεων, η βελτίωση του περιβαλλοντικού προφίλ των γεωργικών εκμεταλλεύσεων και η άμβλυνση των επιπτώσεων στην κλιματική αλλαγή. Ταυτόχρονα, ο περιορισμός των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου μέσω της στήριξης επενδύσεων για τη διαχείριση και την αξιοποίηση των υποπροϊόντων και των αποβλήτων.

 

Η δημόσια δαπάνη της παρούσας πρόσκλησης ανέρχεται σε 316.000.000 ευρώ και συγχρηματοδοτείται από το ΕΓΤΑΑ. Για την Περιφέρεια Πελοποννήσου το σύνολο των πιστώσεων ανέρχεται στα 31.331.445 ευρώ για τις δράσεις 4.1.1 και 4.1.3.

 

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.