Διαφορα

Διαγωνισμός φωτογραφίας: Η Τρίπολη νίκησε!

Για μία ακόμη φορά, ο συντοπίτης μας Σταύρος Θεοδωρόπουλος, διεκδίκησε και πήρε την πρώτη θέση σε διαγωνισμό φωτογραφίας!

Θυμίζουμε πως ο πανελλήνιος διαγωνισμός με όνομα "Χρώματα της άνοιξης" διοργανώθηκε από το citycampus.gr.

 Η φωτογραφία είναι από την Τρίπολη Αρκαδίας με θέα το βουνό Μαίναλο, τη στιγμή της δύσης του ηλίου, ουρανός με μαγικά χρώματα και την ανθισμένη αμυγδαλιά να δεσπόζει.

 

 Λίγα λόγια από τον Σταύρο Θεοδωρόπουλο:

 "Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την "Αρκαδική" πρωτιά μου στον πανελλήνιο διαγωνισμό φωτογραφίας για τρίτη φορά! 

Ενα βραβείο ιδιαίτερα δύσκολο τη φορά αυτή καθώς έπρεπε να ανταγωνιστώ 67 εξαιρετικές φωτογραφίες. 

Με όλους εσάς δίπλα μου για μια ακόμη φορά τα καταφέραμε!

 Μια σημαντική μέρα και ταυτοχρόνως συγκινητική για μένα προσωπικά που κατάφερα για τρίτη φορά να πάρω την πρώτη θέση στον πανελλήνιο διαγωνισμό φωτογραφίας.. 

Σε όλους και όλες εσας που αυτη τη φορά φέρατε την #άνοιξη ένα ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ  ΜΕ ΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΧΑΜΌΓΕΛΑ. 

Ούτε στις πιο τρελές μου επιθυμίες είχα σκεφτεί ότι για μια ακόμη φορά με την ψήφο σας θα μου δίνατε την πρώτη θέση στο πανελλήνιο διαγωνισμό φωτογραφίας του citycampus.gr"

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.