Διαφορα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Συλλόγου Κρητών Τρίπολης

Για την βραδιά του 2ου γλεντιού που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη με τον Αντώνη Μαρτσάκη, ο Σύλλογος Κρητών Φοιτητών Τρίπολης & Φίλων, ευχαρίστησε όλη την Αρκαδία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του συλλόγου:

"Ένα ευχαριστώ είναι λίγο, 

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 2ο μεγάλο γλέντι του Συλλόγου μας με τον Αντώνη Μαρτσάκη. Η 1η Δεκεμβρίου 2018 για τη πόλη μας αποτελεί το συνώνυμο της λεβεντιάς, της παράδοσης αλλά και της αναζωπύρωσης των σχέσεων, Κρήτης και Αρκαδίας! 

Θα θέλαμε να ευχαριστούμε όλη την Αρκαδία αλλά και όλο τον κόσμο που μας τίμησε με τη παρουσία του, το κόσμο που ταξίδεψε από τη Κρήτη όπως και τους κρητικούς συλλόγους από τις άλλες πόλεις της χώρας αλλά και τα χορευτικά της Αρκαδίας. 

Στη συνέχεια ένα μεγάλο ευχαριστώ σε  όλα τα κοπέλια του Συλλόγου αλλά και σε όλους τους φοιτητές της πόλης μας όπου με την παρουσία τους αλλά και τη βοήθεια τους, η επιτυχία ήταν καθοριστική. 

Η φοιτητική κοινότητας της πόλης έδειξε ότι είναι ενωμένη και ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να ενωθεί και να επιτύχει κάθε σκοπό και κάθε στόχο! 

Τέλος, για τυχόν λάθη και αδυναμίες ζητάμε Συγγνώμη αλλά και  την κατανόησή σας.

Ευχαριστούμε πολύ για όλα.

ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

 

Με εκτίμηση, 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.