Διαφορα

Δύο χρόνια γεμάτα...απολαυστικές στιγμές!

Η παρέα του "Αρκαδία 93.8" από την 1η Μάρτη του 2014, την πρώτη μέρα λειτουργίας του, δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται κοντά σας κάθε στιγμή με πάθος, κέφι και επαγγελματισμό και αυτό θα συνεχίσει να κάνει μέρα με τη μέρα, πάντα με την δική σας συμμετοχή και στήριξη. 

 

Γιορτάζοντας με χαρά τα δύο χρόνια λειτουργίας του σταθμού μας, θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας το συναίσθημα της ικανοποίησης αλλά και της ευγνωμοσύνης, τα οποία γεννήθηκαν μέσα από την δική σας συντροφιά στις τόσες καλημέρες και καληνύχτες, στις ενημερωτικές και όχι μόνο εκπομπές μας, στις ζωντανές αθλητικές αναμεταδόσεις αλλά και στα δελτία των ειδήσεων.

 

Με πρωταρχικό σκοπό την ενημέρωση λέξη μεγάλης σημασίας για όλους εσάς και λόγος ύπαρξης για όλους εμάς, ο "Αρκαδία 93.8" δημιουργήθηκε πρώτα στο κεφάλι μας, στη συνέχεια στα χέρια μας και έπειτα στο μυαλό και την ψυχή σας. Ενημέρωση έγκυρη και έγκαιρη αλλά και ψυχαγωγία είτε για κάποιους είναι μέρα, είτε είναι νύχτα, είτε... αξημέρωτα.

 

Κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό, στην πραγματικότητα κάθε στιγμή θα είμαστε κοντά σας. O "Αρκαδία 93.8" φροντίζει να είναι δίπλα σας και να σας συνοδεύει παντού και κάθε στιγμή! Στη δουλεία, στο αυτοκίνητο αλλά και σε όλους τους αγαπημένους σας προορισμούς.

 

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη, είναι ο λόγος που πάντα θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε!

 

Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στους καλλιτέχνες εκείνους, που έδωσαν χρώμα και ύφος στο ραδιόφωνο μας με την παρουσία τους. Τους φιλοξενήσαμε με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια και τους ευχαριστούμε, που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμά μας.

 

Ο καλλιτεχνικός κόσμος που μας τίμησε προέρχεται τόσο από τον χώρο του ελληνικού πενταγράμμου όσο και από τον χώρο της υποκριτικής. Επίσης σημαντικές παρουσίες και προσωπικότητες από τον χώρο του θεάματος συνέβαλαν στην ψυχαγωγία και την διασκέδασης σας.

 

Δείτε κάποια από τα πρόσωπα που φιλοξενήθηκαν στο Αρκαδία 9.38:

 

Απόστολος Γκλέτσος* Γιάννης Ζουγανέλης* Γεράσιμος Γεννατάς* Κώστας Βουτσάς* Έλενα Μπουζαλά* Γιάννης Αϊβάζης 

Βλαδίμηρος Κυριακίδης *Στάθης Ψάλτης *Ελένη Πετρουλάκη *Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Ευριδίκη *Γιοκαρίνης *Γιώτα Νέγκα *Δημήτρης Μπάσης *Περικλής Αλλιόπης 

Λάκης Παπαδόπουλος* Ηρώ Σαϊα* Γιώργος Χατζής* Παναγιώτης Λάλεζας* Ιουλία Καλλιμάνη* Λευτέρης Πλιάτσικας

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας* Λεωνίδας Μπαλάφας* Πάνος Μουζουράκης* Νατάσσα Μποφίλιου* Παντελής Αμπατζής

 

Γιάννης Πουλόπουλος* Παναγιώτης Μάργαρης* Ραλλία Χριστίδου* Χρήστος Σαντικάι* Μπάμπης Τσέρτος

Θάνος Μικρούτσικος* MC YINKA* Mazoo and the zoo* Γιώργος Σαμπάνης* Μαριώ* Ζωή Τηγανούρια

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.