Διαφορα

To ΝΒC στην Αρκαδία!

Γυρίσματα σε περιοχή του δήμου Μεγαλόπολης.

Το πράσινο φως για την κινηματογράφηση περιοχών του δήμου του, για λογαριασμό ντοκιμαντέρ του καναλιού υψηλής τηλεθέασης NBC, άναψε μα απόφασή του ο δήμαρχος Μεγαλόπολης, Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος.

Συγκεκριμένα στην απόφαση αναφέρεται μεταξύ άλλων: "Εγκρίνουμε το αίτημα της εταιρείας «NEEDaFIXER Ltd» για την κινηματογράφηση στην περιοχή του Δήμου Μεγαλόπολης σύμφωνα με το οποίο «πρόκειται για μία αμερικάνικη παραγωγή με τίτλο « Where in the world”, για το κανάλι υψηλής τηλεθέασης NBC Television Network σε συνεργασία με τις «Walt Disney», «20th Century Fox», “JetSetter Productions Inc», «Rogue Atlas» και ο συντονισμός της στην Ελλάδα έχει ανατεθεί στην εταιρεία «NEEDaFIXER Ltd». 

Θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα στην Αθήνα, την Κρήτη, τα Μετέωρα, την Κω, τη Νίσυρο, την Άνδρο, τα Ιωάννινα, την Β. Ελλάδα, την Πελοπόννησο και την κεντρική Ελλάδα. Στόχο έχει να αναδείξει την ομορφιά αλλά και την ιστορία της χώρας μέσω πολλαπλών οδοιπορικών δύο πενταμελών οικογενειών, που ξεκινούν ξεχωριστά από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα στην Ελλάδα και καταλήγουν στο εμβληματικό μνημείο της χώρας μας, την Ακρόπολη. 

Θα επισκεφτούν ιστορικά και μη σημεία γνωστά αλλά και λιγότερο γνωστά με κινηματογραφική προσέγγιση που θα προσελκύσει το οπτικό ενδιαφέρον του τηλεθεατή και θα βοηθήσει να αποτυπωθεί στη μνήμη του η πλούσια ιστορία της χώρας μας.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν τις ακόλουθες ημερομηνίες :

- 25 Σεπτεμβρίου 2019 (προπαρασκευαστική επίσκεψη)

- 2 Οκτωβρίου 2019 (προπαρασκευαστική επίσκεψη με ενδεχόμενη κινηματογράφηση)

- 9 Οκτωβρίου 2019 (με κινηματογράφηση)

- 16 Οκτωβρίου 2019 (με κινηματογράφηση)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.