Διαφορα

6 χρόνια Παλλάδιον ΚΑΑ

Δέσμευση για προσφορά, ανθρωπιά αλληλεγγύη και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για τα χρόνια που έρχονται.

«ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ΚΑΑ» – 6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ!

Με μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΜΗΤΙΣ», η Διεύθυνση και το προσωπικό του Κέντρου Αποκατάστασης & Αποθεραπείας «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ» γιόρτασαν τη συμπλήρωση 6 χρόνων λειτουργίας του κέντρου.

Η Πρόεδρος του «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ», κα Κατερίνα Καρνιαδάκη, απευθυνόμενη στους εργαζόμενους της, τους ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά για την προσφορά τους στην επιτυχία του κέντρου και τους ευχήθηκε να είναι όλοι καλά και να συνεχίσουν να προσφέρουν την αγάπη τους σε αυτούς που πραγματικά την έχουν ανάγκη. 

Η τούρτα, εκτός από το κερί με τον αριθμό «6» είχε και τη φράση «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ - 6 Χρόνια μαζί». Μια φράση που εκτός από απολογισμός, ήταν και μια δέσμευση για προσφορά, ανθρωπιά, αλληλεγγύη και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για τα χρόνια που έρχονται. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.