Διαφορα

Έρχεται το τέλος των τσιπουράδικων;

Απόφαση ανατρέπει τα δεδομένα...

Τα τσιπουράδικα ήταν μία από τις αγορές στον χώρο της εστίασης που γνώρισαν ιδιαίτερη άνθηση στα χρόνια της κρίσης.

Όμως, στο ετήσιο επιχειρησιακό πλάνο ελέγχου και εποπτείας της αγοράς έχει εντάξει η γενική γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή τους κλάδους και τα σημεία που εμπλέκονται στην διακίνηση και πώληση χύμα τσίπουρου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων: Δεκάδες επιχειρήσεις πωλούν χύμα «Τσίπουρο» και «Τσικουδιά» κατά παράβαση των διατάξεων της Υπουργικής Απόφασης 91354/2017 «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών» (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.), όπως διαπιστώθηκε σε ελέγχους που διενήργησε η Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων σε όλο το φάσμα της αλυσίδας διακίνησης αγαθών και υπηρεσιών, μεταξύ των άλλων και σε καταστήματα εστίασης και λιανικής πώλησης οινοπνευματώδη ποτών (Κάβες).

Διαβάστε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.