Διαφορα

"Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε όλους από κοντά!" (ηχητικό)

Για το party ομορφιάς της Πέμπτης 13 Φεβρουαρίου μίλησε στον "Αρκαδία 938" η αισθητικός του Celebrities Beauty and Tan Salon, Νίκη Παπαγεωργίου.

Για ακόμα μία χρονιά το Celebrities Beauty and Tan Salon διοργανώνει ένα μεγάλο party ομορφιάς στον χώρο του, στην οδό Μητροπολίτου Δανιήλ 3!

Ένα party στο οποίο η ομάδα του Celebrities θα μας παρουσιάσει την Permanent make up Expert, Κωνσταντίνα Μιχάλη των Microwonders, νέες προτάσεις και τάσεις στο μακιγιάζ και τα νύχια, αλλά θα επιφυλάσσει και πολλές εκπλήξεις και δώρα για όλες τις φίλες και τους φίλους του χώρου!

Ακούστε όλα, όσα είπε για το party ομορφιάς στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" η αισθητικός της ομάδας του Celebrities, Νίκη Παπαγεωργίου.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.