Διαφορα

Ο χάρτης με την εξάπλωση του κορωνοϊού

Διαρκής ενημέρωση και καταγραφή κρουσμάτων, θανάτων και ασθενών που ανάρρωσαν.

Την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού σε όλο τον κόσμο, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, τους θανάτους αλλά και τον αριθμό των ασθενών που ανάρρωσαν αποτυπώνει ο χάρτης, που έφτιαξε το πανεπιστήμιο Johns Hopkins.

Όπως εξηγούν οι δημιουργοί του χάρτη, η διαμόρφωσή του γίνεται με πληροφορίες από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων, το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων και κινεζικές κυβερνητικές πηγές.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του χάρτη, τα κρούσματα του κορωνοϊού σε όλο τον κόσμο έχουν φτάσει τα 81.005, εκ των οποίων πάνω από 78.000 έχουν καταγραφεί στην ηπειρωτική Κίνα.

Οι θάνατοι παγκοσμίως είναι πλέον 2.762, οι περισσότεροι μακράν στην Κίνα και λίγοι σε άλλες χώρες, όπως η Ιταλία, το Ιράν, η Γαλλία, η Νότια Κορέα. Καταγράφονται επίσης πάνω από 30.000 ασθενείς του κορωνοϊού, που ανάρρωσαν.

Διαβάστε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.