Διαφορα

Εμβόλιο για τον κορωνοϊό: Θα είναι έτοιμο τον Ιανουάριο;

Αισιόδοξος ότι το εμβόλιο για τον κορωνοϊό μπορεί να είναι έτοιμο και τον Ιανουάριο εμφανίστηκε ο Άντονι Φάουτσι.

Ο Δρ. Άντονι Φαούτσι ένας από τους κορυφαίους λοιμωξιολόγους των ΗΠΑ και διευθυντής του National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIH), δήλωσε χθες ότι, με σκοπό την επιτάχυνση της ανάπτυξης εμβολίου, θα προχωρήσουμε στην παραγωγή εκατοντάδων εκατομμυρίων δόσεων μέχρι τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο Ιανουάριος δεν αποτελεί υπεραισιόδοξη πρόβλεψη προσθέτοντας ότι θα καταβληθεί κάθε ανθρώπινη δυνατή προσπάθεια να είναι διαθέσιμο ένα αποτελεσματικό εμβόλιο μέχρι τότε.

Η επιτάχυνση της διαδικασίας θα επιτευχθεί μέσω αύξησης της παραγωγής των εμβολίων που έχουν τη μεγαλύτερη πιθανότητα να είναι αποτελεσματικά πριν ακόμα ολοκληρωθούν τα αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών. Αυτός ο σχεδιασμός θα επιταχύνει σημαντικά τη διαδικασία για το εμβόλιο.

Υπενθυμίζεται ότι συνήθως για την ανάπτυξη εμβολίων απαιτείται ένα διάστημα 12-18 μηνών.

Διαβάστε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.