Διαφορα

Κλείδωσε η ημερομηνία για το καρναβάλι της Πάτρας

Καρναβαλικό Φεστιβάλ μίας εβδομάδας με συναυλίες, χορευτικά, θεατρικά δρώμενα κ.λπ. περιλαμβάνουν οι σχεδιασμοί του Δήμου της Πάτρας.

Ο αρχικός σχεδιασμός για μεταφορά του τον Ιούνιο δεν ευοδώθηκε, οπότε μετά και τη χθεσινή σύσκεψη αποφασίστηκε οριστικά η πραγματοποίηση Καρναβαλικού Φεστιβάλ τον Σεπτέμβριο.

Συγκεκριμένα για τα μέσα Σεπτεμβρίου (κορονοϊού επιτρέποντος), στο πλαίσιο του τριετούς προγράμματος "Sparc" που πλέον φτάνει στο τέλος του.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί μέσα σε μία εβδομάδα ενώ ο αρχικός σχεδιασμός- και αν το επιτρέψει η πανδημία- προβλέπει να περιλαμβάνει το φεστιβάλ, συναυλίες, χορευτικά, θεατρικά δρώμενα δρόμου, εκθέσεις μασκών, κατασκευές αρμάτων και μασκών, εκθέσεις καπέλων και ζωγραφικής. Όλα, εμπνευσμένα από το πατρινό καρναβάλι.

 

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.