Διαφορα

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανοίξουν και οι παιδικοί σταθμοί

Τι είπε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Στην επαναλειτουργία των παιδικών σταθμών αναφέρθηκε σήμερα σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος εξηγώντας ότι αναμένονται οδηγίες από την ειδική επιτροπή.

"Περιμένουμε οδηγίες για αυτό το θέμα από την επιτροπή των ειδικών. Θέλω να ενημερώσω ότι έχω συζητήσει με τον κ. Τσιόδρα γύρω από από αυτό το θέμα. Η εικόνα που έχω είναι ότι από το Σεπτέμβριο τα πράγματα υπολογίζουμε ότι θα λειτουργήσουν κανονικά", είπε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Ο κ. Θεοδωρικάκος απάντησε αρνητικά στο σχόλιο του παρουσιαστή, ο οποίος μετά τις δηλώσεις του υπουργού είπε ότι "άρα δεν θα ανοίξουν" οι παιδικοί σταθμοί. 

"Όχι, όχι, δεν λέω αυτό", είπε ο υπουργός Εσωτερικών και επανέλαβε ότι είναι εν αναμονή των οδηγιών και της απόφασης της επιτροπής των ειδικών γύρω από το τι θα γίνει τώρα.

Συνεχίζοντας διευκρίνισε ότι για τώρα αναμένεται η απόφαση της επιτροπής, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα για τα Δημοτικά Σχολεία. 

"Αλλά επειδή θέλουμε να προετοιμαστούμε και για τη νέα σχολική σεζόν και για κάθε ενδεχόμενο εμείς θέλουμε είμαστε έτοιμοι είτε τα πράγματα τον Σεπτέμβριο είναι κανονικά, αλλά θέλουμε να έχουμε ετοιμότητα για οποιοδήποτε συμβάν μπορεί να έχουμε", είπε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.