Διαφορα

Έπεσαν σοβάδες σε εξεταστικό κέντρο την ώρα των Πανελλαδικών!

Απίστευτο περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα σε σχολείο της Σαλαμίνας.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους υποψηφίους στη Σαλαμίνα που εξετάστηκαν στο μάθημα τις Βιολογίας στο πλαίσιο των Πανελλαδικών εξετάσεων. 

Όπως καταγγέλλει η «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών», την ώρα της εξέτασης, ξεκόλλησε και έπεσε ένα μεγάλο κομμάτι σοβά από το ταβάνι αίθουσας . Από τύχη δεν είχαμε θύματα αφού έπεσε ανάμεσα στα θρανία και δεν τραυμάτισε  κάποιον μαθητή ή εκπαιδευτικό.

"Οι ευθύνες διαχρονικά των δημοτικών αρχών στην Σαλαμίνα αποκαλύπτονται και είναι η πλημμελής ή παντελής έλλειψη συντήρησης των σχολικών κτηρίων…Μόνη λύση για τα σύγχρονα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών της Σαλαμίνας είναι η σταθερή γενναία κρατική χρηματοδότηση για την εκπαίδευση, για τη σχολική στέγη”, όχι η έκτακτη χρηματοδότηση με ευκαιριακά προγράμματα τύπου “Φιλόδημος-Ι, ΙΙ” κλπ και οι υποσχέσεις ότι η αποκατάσταση και επισκευή θα αρχίσει μέσα στο καλοκαίρι", τονίζεται στην ανακοίνωση.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.