Διαφορα

Αυτή τη σειρά ετοιμάζει ο Μανουσάκης για το 1821

Ο σκηνοθέτης αναφέρθηκε στα πλάνα του και στον ρόλο της Πελοποννήσου.

Η πρόθεση του Μανούσου Μανουσάκη να δημιουργήσει ντοκιμαντέρ για το 1821 με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης είναι γνωστή και συζητήθηκε και κατά την πρόσφατη επίσκεψη του γνωστού σκηνοθέτη στην Τρίπολη και στη συνάντησή του με τον Παναγιώτη Νίκα.

Ωστόσο σε πρόσφατη συνέντευξή του ο κ. Μανουσάκης αναφέρθηκε και στο πως σκέφτεται, ποιο θα είναι το περιεχόμενο, του ντοκιμαντέρ."Το μεγαλείο του Αγώνα και η μικρότητα της πολιτικής", είπε χαρακτηριστικά. 

Αναλυτικά όλη η δήλωσή του σε ερώτηση για τα προσεχή του πλάνα ήταν: "Προσπαθώ, σχεδιάζω και οραματίζομαι να κάνω μια σειρά για το 1821. Για το μεγαλείο του Αγώνα και για τη μικρότητα της πολιτικής. Θα ξεκινάει από τον απαγχονισμό του Γρηγορίου του Ε’ και θα τελειώνει στη Ναυμαχία του Ναβαρίνου. Περνάει όλη αυτή η κοινωνική, πολιτική και ηρωική περίοδος μέσα από τα μάτια δύο ερωτευμένων νέων."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.