Διαφορα

Με μυστικότητα αποτεφρώθηκε ο Prince (PHOTOS)

Ο "πρίγκιπας της ποπ", Prince αποτεφρώθηκε με μυστικότητα, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα.



Συγγενείς και στενοί φίλοι του εμβληματικού καλλιτέχνη συγκεντρώθηκαν στην έπαυλη, που άφησε την τελευταία του πνοή, για να τον αποχαιρετήσουν.


Οι περισσότεροι από αυτούς φόρεσαν μωβ ρούχα, προκειμένου να τιμήσουν με αυτόν τον τρόπο τον Prince, τον τραγουδιστή που έγραψε ιστορία με το "Purple Rain".


Στην τελετή, που έλαβε χώρα στο Paisley Park, στη Μινεσότα, ήταν παρούσα και η πρώην σύζυγος του Prince, Mayte Garcia και φυσικά η αδερφή του, Tyka Nelson, η οποία έβαψε τα μαλλιά στο χρώμα που αγαπούσε ο σπουδαίος μουσικός.


Η εκπρόσωπος του Prince ανέφερε χαρακτηριστικά ότι "μια ιδιωτική, πανέμορφη τελετή πραγματοποιήθηκε", με κάποιους "από τους πιο αγαπημένους φίλους του να την παρακολουθούν", ενώ ζήτησε από όλους "τις ευλογίες και τις προσευχές τους, ώστε να ανακουφιστεί η οικογένεια και οι στενοί φίλοι του καλλιτέχνη".


Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το μέρος όπου θα φυλαχθούν οι στάχτες του ειδώλου της ποπ θα παραμείνει μυστικό, ενώ τα αποτελέσματα της νεκροψίας αναμένεται να γνωστοποιηθούν σε 4 βδομάδες.


 
Δείτε τις φωτογραφίες από την τελετή:

http://www.enikos.gr/data/photos/87076ca618635c8fed37c8a14be00389.jpg

http://www.enikos.gr/data/photos/b0df0b79d7bccbbef77cd19dc22bdfb4.jpg

H αδερφή του Prince, Tyka Nelson, έβαψε μωβ τα μαλλιά της για να τιμήσει τον αδερφό της:

http://www.enikos.gr/data/photos/59407bf091a860fcabc778fa5560799b.jpg

 

ΠΗΓΗ:enikos.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.