Διαφορα

Νωρίτερα η καταβολή του δώρου Χριστουγέννων!

Μελετάται να καταβληθεί στις 15 Δεκεμβρίου!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dikaiologitika News το δώρο Χριστουγέννων μελετάται να καταβληθεί στις 15 Δεκεμβρίου καθώς η πανδημία του κορωνοϊού έχει βαλτώσει την αγορά και εκτιμάται ότι αν δοθεί νωρίτερα το δώρο Χριστουγέννων θα τονωθεί και η αγορά περισσότερο. 

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης μιλώντας σήμερα στο Mega τόνισε ότι το δώρο Χριστουγέννων θα καταβληθεί στα μέσα Δεκεμβρίου.

Ωστόσο το δώρο Χριστουγέννων θα είναι αρκετά μειωμένο κυρίως για τους εργαζόμενους που μπήκαν σε αναστολή. Δηλαδή όσο περισσότερους μήνες ήταν σε αναστολή ένας εργαζόμενος τόσο πιο πολύ θα είναι μειωμένο.

Αυτό σημαίνει ότι κάποιος που παίρνει μισθό 850 ευρώ λόγω ότι έχει ανασταλεί η σύμβαση εργασίας του δεν θα πάρει δώρο 850 ευρώ. Κι αυτό διότι το δώρο Χριστουγέννων υπολογίζεται με βάση τις αποδοχές Μαΐου - Δεκεμβρίου 2020. 

Έτσι αν ανεστάλη η σύμβαση εργασίας του μέσα σε αυτό το διάστημα και πήρε αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους 534 ευρώ το μήνα τότε θα υπολογιστεί με βάση αυτό το μισθό το δώρο του.

Η χρονική περίοδος που υπολογίζεται το Δώρο αρχίζει από την 1 Μαΐου μέχρι και την 31 Δεκεμβρίου κάθε έτους.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε αναλυτικά

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.