Διαφορα

Lockdown στην εστίαση από 16-22 Σεπτεμβρίου

"Προσπαθήσαμε πολύ, εισπράττουμε αδιαφορία", αναφέρει το συνδικαλιστικό όργανο...

Κατεβάζουν ρολά τα εστιατόρια μετά από απόφαση του Πανελληνίου Σωματείου Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης (ΠΑ.ΣΚ.Κ.Ε.ΔΙ), κλείνοντας τα καταστήματα από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου.

Θα πρέπει ιδιαίτερα να τονιστεί ότι το συγκεκριμένο συνδικαλιστικό όργανο δεν αριθμεί σημαντικό αριθμό μελών στην Τρίπολη. 

"Προσπαθήσαμε πολύ όλο το διάστημα από το ξέσπασμα της πανδημίας και των μέτρων που επιβλήθηκαν να ξεκινήσουμε έναν παραγωγικό διάλογο με την κυβέρνηση [...] 

Ωστόσο, αυτό που εισπράττουμε μέχρι σήμερα, είναι αυτό που εισπράττει ο κλάδος από κάθε κυβέρνηση εδώ και δεκαετίες: αδιαφορία [...]  

Η Εστίαση αναστέλλει τη λειτουργία της, σε πρώτη φάση και παραμείνει κλειστή από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε αναλυτικά

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.