Διαφορα

Η ΕΛΤΑ Courier συγκεντρώνει σχολικά είδη για το "Χαμόγελο του παιδιού"

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Εστιάζοντας στην υποστήριξη των παιδιών που έχουν ενταχθεί στην αγκαλιά του «Χαμόγελου του Παιδιού», η ΕΛΤΑ Courier αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην υπηρεσία του Οργανισμού με μια πανελλήνια δράση για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών και ειδών προσωπικής υγιεινής (μάσκες και αντισηπτικά).

Συγκεκριμένα, από τις 10/9 και μέχρι τις 10/10, κάθε σημείο εξυπηρέτησης της ΕΛΤΑ Courier μετατρέπεται σε σημείο παράδοσης για όσους επιθυμούν να προσφέρουν σχολικά είδη για το «Χαμόγελο του Παιδιού». Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αποστείλει χωρίς χρέωση όσα καινούρια σχολικά είδη και είδη προσωπικής υγιεινής (τσάντες, κασετίνες, τετράδια, μάσκες κλπ.) επιθυμεί να δωρίσει στο «Χαμόγελο», στο πλησιέστερο πρακτορείο ΕΛΤΑ Courier και η εταιρεία, από την πλευρά της αναλαμβάνει να τα συγκεντρώσει και να τα παραδώσει στον Οργανισμό με την ολ

οκλήρωση της δράσης.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.