Διαφορα

Εκτιμήσεις για αύξηση στα 5€ το σουβλάκι!

Η αφρικανική πανώλη των χοίρων βρίσκεται σε έξαρση και στελέχη του κλάδου προειδοποιούν για απίστευτες αυξήσεις.

«Οι τιμές μειώθηκαν 15% – 20% για δύο εβδομάδες και από χθες ανεβαίνουν δραματικά. Παρατηρείται αύξηση €0,50, εξαιτίας του ότι η Κίνα έκλεισε τις εισαγωγές από τη Γερμανία, λόγω Covid-19», υπογραμμίζει , ο Γιώργος Λούστας, CEO της Megas Yeeros. Συμπληρώνει ότι, η υπολειτουργία ενός από τα μεγαλύτερα σφαγεία στη Γερμανία, λόγω Covid-19, αναστάτωσε την αγορά.

"Όταν ένα σφαγείο, που κανονικά απασχολεί 750 άτομα, λειτουργεί με μόνο 150, αυτό σημαίνει ότι εξυπηρετεί το 20% των ποσοτήτων. Θα περάσουμε δραματικό χειμώνα, λόγω των τιμών και μου φαίνεται ότι θα δούμε το σουβλάκι να πηγαίνει στα 5 ευρώ» σημειώνει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN TV, η τιμή για ένα σουβλάκι έχει ανέβει με το μέσο κόστος να βρίσκεται λίγο κάτω από τα τρία ευρώ.

Διαβάστε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.