Διαφορα

Πρεμιέρα για το πετρέλαιο θέρμανσης: Τα μυστικά για το επίδομα

Η φθηνή τιμή σε συνδυασμό με το επίδομα θέρμανσης αποτελούν σημαντικό στοιχείο για τα νοικοκυριά.

Αρχίζει σήμερα η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης με την τιμή του να αποτελεί ισχυρό κίνητρο για πολλά νοικοκυριά προκειμένου να σπεύσουν να το προμηθευτούν. 

Εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης εκκινεί από το σημείο όπου βρισκόταν τον Απρίλιο - Μάιο, δηλ. κοντά στα 0,80 έως 0,85 ευρώ, παρουσιάζοντας μια μείωση της τάξεως του 25% -27% σε σύγκριση με πέρυσι που ήταν στο 1 ευρώ και σε πολλές περιπτώσεις και πάνω από 1 ευρώ. 

Η φθηνή τιμή σε συνδυασμό με το επίδομα θέρμανσης το οποίο αναμένεται να καταβληθεί έως το τέλος του έτους, νωρίτερα και σε περισσότερους δικαιούχους (το συνολικό ύψος του θα ανέλθει στα 84 εκατ. ευρώ) αποτελούν σημαντικό στοιχείο για τα νοικοκυριά ώστε να αγοράσουν και να αποθηκεύσουν τώρα το πετρέλαιο θέρμανσης. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.