Διαφορα

Τέλος και πανελλαδικά η μεταμεσονύκτια πώληση αλκοόλ από τα περίπτερα

Διευρύνεται η απαγόρευση πώλησης ανάλογα με τον Χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας.

Με ανακοίνωσή του ο κ. Χαρδαλιάς είχε καταστήσει σαφές ότι από τις 4 Οκτωβρίου ισχύουν νέοι περιορισμοί στα καταστήματα λιανικής πώλησης στην Αττική, και στις περιοχές ειδικών μέτρων  για περίπτερα, μίνι- μάρκετ και κάβες.

Αναλυτικά η κυβέρνηση αποφάσισε την απαγόρευση λειτουργίας καταστημάτων λιανικού πώλησης από τις δώδεκα το βράδυ μέχρι τις πέντε το πρωί, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορωνοϊό. 

Με τον χάρτη υγειονομικού ενδιαφέροντος που έγινε γνωστός τις προηγούμενες μέρες, μπαίνουν νέοι κανόνες και για τα περίπτερα όλης της χώρας, καθώς ακόμα και στις «πράσινες» περιοχές απαγορεύεται η πώληση αλκοόλ σε πελάτες μετά τη μία τα ξημερώματα.

Το μέτρο απαγόρευσης πώλησης αλκοόλ διευρύνεται σε όλες τις περιοχές της χώρας, ως ένα μέτρο για τον περιορισμό του συνωστισμού στις πλατείες.

Διαβάστε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.