Διαφορα

Τρίπολη: Στέκι "γκραφιτάδων" με άποψη (photos)

"Αυτοψία" του arcadia 938 σε αυτοσχέδιο στέκι "γκραφιτάδων" στην Τρίπολη.

Ένα εντυπωσιακά οργανωμένο στέκι έχουν δημιουργήσει "γκραφιτάδες" στη νότια πλευρά της πόλης.

Ο χώρος που "φιλοξενεί" το στέκι είναι ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα, το οποίο έχει "εξοπλιστεί" από τα μέλη της ομάδας που εξασκεί την τέχνη του "γκράφιτι" με σπρέι, έπιπλα, ενώ διαθέτει ακόμα και..πλυντήριο! Απ' ότι φαίνεται, ο χώρος είναι ακόμα υπό διαμόρφωση.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως, ενώ οι "ένοικοι" είχαν φροντίσει να καλύψουν κάθε παράθυρο- όπως και την πόρτα- του οικήματος με τέτοιο τρόπο ώστε το εσωτερικό να μην είναι θεατό απ' έξω, σε δυο σημεία η κάλυψη "υποχώρησε", με αποτέλεσμα ο χώρος ν' "αποκαλυφθεί".

Πρόκειται για έκφραση δημιουργικής "αντίδρασης" απέναντι στο γκρίζο, αστικό τοπίο και, σίγουρα, έχει βελτιώσει την εικόνα του συγκεκριμένου οικήματος. Στη συγκεκριμένη  περίπτωση, οι νεαροί "γκραφιτάδες", εξέφρασαν τις καλλιτεχνικές τους "ανησυχίες" προς τη σωστή, θα λέγαμε, κατεύθυνση, χωρίς να στραφούν "εναντίον" κάποιου δημόσιου κτιρίου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.