Διαφορα

Κέρδος για τους οδηγούς-εκπτωτικά πακέτα στα διόδια

Στο πως οι οδηγοί θα μπορούν να φορτίζουν τον πομποδέκτη τους στα σημεία εξυπηρέτησης όλων των παρόχων ανακοίνωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλή.

Για την ανάταξη, ενίσχυση και ανανέωση των αστικών συγκοινωνιών, καθώς και την νέα εποχή στα διόδια, μίλησε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής, στο τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ο κ. Καραμανλής αναφέρθηκε επίσης στην εφαρμογή από τις 4 Νοεμβρίου του συστήματος διαλειτουργικότητας στα διόδια, που σημαίνει ότι ο οδηγός θα μπορεί με όποιον πομποδέκτη ήδη διαθέτει να κυκλοφορεί σε όλους τους αυτοκινητόδρομους της χώρας.

Ανακοίνωσε ότι σε δεύτερη φάση, ο οδηγός θα μπορεί να εκμεταλλεύεται όλα τα εκπτωτικά πακέτα που δίνουν οι διάφοροι παραχωρησιούχοι και επίσης θα μπορεί να «γεμίζει» τον πομποδέκτη του στα σημεία εξυπηρέτησης.

"Η μεγάλη καινοτομία είναι – κάτι που είναι παράλογο ότι δεν συνέβαινε τόσα χρόνια – ότι θα χρησιμοποιούμε έναν πομποδέκτη για τις μετακινήσεις μας από 4 Νοεμβρίου. Και με αυτό τον τρόπο, ενθαρρύνουμε τους χρήστες στην ουσία να προμηθευτούν πομποδέκτη, έτσι ώστε να αποφύγουμε το συνωστισμό στα διόδια, δηλαδή τις μεγάλες ουρές", κατέληξε.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε περισσότερα

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.