Διαφορα

Ταξί: Και φέτος χωρίς δώρο Χριστουγέννων

Τη μη καταβολή εισφορών Δώρου Χριστουγέννων έτους 2020 για τους οδηγούς ταξί γνωστοποιεί ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης e-ΕΦΚΑ με σχετικό του έγγραφό.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι σύμφωνα με το υπ’ αριθμό πρωτοκόλλου 112965/26-11/2020, έγγραφο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, δεν θα χορηγηθεί οικονομική ενίσχυση για τις εορτές Χριστουγέννων 2020, στους οδηγούς Επιβατικών Δημοσίας χρήσης (ΤΑΞΙ) αυτοκινήτων.

Επειδή το κόμιστρο κάθε διαδρομής (Ε.Δ.Χ.-ΤΑΞΙ) αυτοκινήτου, δεν θα επιβαρυνθεί με την εν λόγω οικονομική ενίσχυση, για το προαναφερόμενο διάστημα, δεν θα καταβληθούν ασφαλιστικές εισφορές για το Δώρο Χριστουγέννων οδηγών Ταξί που αμείβονται με κυμαινόμενες αποδοχές, έτους 2020 και κατατάσσονται σε ασφαλιστική κλάση τεκμαρτού ημερομισθίου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.