Διαφορα

Τέλη κυκλοφορίας: Έρχεται παράταση στην πληρωμή τους

Εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η ηλεκτρονική εφαρμογή του του TAXISnet μέσω της οποίας οι ιδιοκτήτες Ι.Χ. αυτοκινήτων θα μπορούν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας του 2021 έχει ανοίξει από τα τέλη Νοεμβρίου.

Η ανάρτηση των σχετικών ειδοποιητηρίων συνεπάγεται σύμφωνα με όσα ισχύουν μέχρι σήμερα ότι οι υπόχρεοι πληρωμής των τελών κυκλοφορίας 2021 καλούνται να τα έχουν εξοφλήσει μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2020.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται να ανακοινωθεί παράταση της προθεσμίας πληρωμής, πιθανότατα μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου.

Η παράταση θεωρείται δεδομένη, όπως γίνεται άλλωστε κάθε χρόνο ωστόσο, φέτος θα τελεστεί μία «αδικία». Εκατομμύρια ιδιοκτήτες αυτοκινήτων θα κληθούν να πληρώσουν το 100% για τα τέλη κυκλοφορίας 2021 ενώ τα οχήματά τους βρίσκονται σε μερική ακινησία.

Διαβάστε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.