Διαφορα

Προβληματισμός στο Μαξίμου από την εξέλιξη της πανδημίας

Μετά από 1 μήνα lockdown σχεδόν το 83% των κλινών COVID-19 είναι κατειλημμένες!

Σε νέα συνέντευξή του σήμερα Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο υπουργός Υγείας δεν δίστασε να επιβεβαιώσει τον συγκεκριμένο προβληματισμό ο οποίος αποτυπώνεται και με αριθμούς σχεδόν καθημερινά κατά την ενημέρωση του υπουργείου για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας.

Ο κ. Κικίλιας  επισήμανε ότι η διασπορά συνεχίζεται στην κοινότητα, το ΕΣΥ πιέζεται, οι γιατροί είναι κουρασμένοι, ενώ βγαίνουν επιστήμονες παγκοσμίως και μέλανε για τρίτο κύμα.

Δεσμεύτηκε ότι το εμβόλιο θα είναι ασφαλές, ελεγμένο από τους διεθνείς οργανισμούς φαρμάκων, δωρεάν και όχι υποχρεωτικό, ενώ διευκρίνισε ότι στους πολίτες που δεν μπορούν διαπιστωμένα να μεταβούν για εμβολιασμό, όπως άνθρωποι με αναπηρία, θα πηγαίνουν σε αυτούς κινητές ομάδες.

Παράλληλα, ο υπουργός δήλωσε ότι θα υπάρχει η δυνατότητα με την συνδρομή του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης ο πολίτης σε κάθε γεωγραφική περιοχή να ενημερώνεται για την ώρα και το σημείο εμβολιασμού.

Δείτε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.